Tatile Çıkacaksınız Nereye Giderdiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EnveR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senelerdir bir Almanya'ya gitme isteğim var, 3. dil denemesinde Almancayı seçip başarılı olursam buralarda durmam. :D

bursa ve istanbul dısında yerlere gidemiyorum akraba olmayan yere babam göndermiyor😛
😛
😛
😛
ama amerikadada akraba var halamlar ve oaya gitmeyi çok istiyorum ama sadece gidiş için bile kişi başı 1 bucuk miilyar falanmış bilet aaaa 😱
😱😱
😱😱
😱

bursa ve istanbul dısında yerlere gidemiyorum akraba olmayan yere babam göndermiyor😛
😛
😛
😛
ama amerikadada akraba var halamlar ve oaya gitmeyi çok istiyorum ama sadece gidiş için bile kişi başı 1 bucuk miilyar falanmış bilet aaaa 😱
😱😱
😱😱
😱
Nereye istersen gitme şansın var ama.Yani yalandan :D

😛
😛
😛
😱😱
😱😱
😱
Refakatçin olurum :F Gidelim bi aylığına şu fani dünyadan göçmeden önce:F

Refakatçin olurum :F Gidelim bi aylığına şu fani dünyadan göçmeden önce:F
hahaha gidiş geliş bana 3 sana 3 toplamda 6 milyar parayı nerden bulucazkıı yoksa gitmesi kolay halamların köşkü yayla gibi bir yerde böyle kocaman bir bahçede çam ağaçları falan harika biryerde oturuyorlar 🙂
🙂

hahaha gidiş geliş bana 3 sana 3 toplamda 6 milyar parayı nerden bulucazkıı yoksa gitmesi kolay halamların köşkü yayla gibi bir yerde böyle kocaman bir bahçede çam ağaçları falan harika biryerde oturuyorlar 🙂
🙂
Halan "köşkte" oturyorsa dönüş biletini o alır :F:F

vlla tuhaff birrr ismi vardı unutuyorum sürekli kıyıda köşede biryer :kiki::kiki:
hmm fakir mahalledir kesin :F Sen köşk möşk diyorsun ama :X

Bizim mahalledeki biriside Amerikada oturyorlar ama resimlerini görmüştüm hiçte Amerika gibi bi yer değildi:F O yuzden yadırgamıyorum artık :F