Müzik Tarkan

En başarılı Türk ünlü Tarkan. Ünlü derken sadece müzükçü değil, dizi-film, futbol vs.. vs...

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Günde 2-3 saat Tarkan dinlediğim zamanlara döndüm yine tam bir GOAT. Sen şarkıcıysan diğerleri ne diğerleri şarkıcıysa sen nesin?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Dünya Müzik Ödüllerinde Ödül alabilen tek TÜRK şarkıcıdır.

Diğerleri onu karalayarak üstünden prim kasmaya çalışan şarkıcı parçalarıdır.............

Bu ikisinin devri geçmedi mi ?
Bence kendi dallarının en iyisi olmaya devam edecekler her daim. Bir tane Megastar’ımız var, bir tane Cem Yılmaz var. Onları geçebilecek birileri olduğunu düşünmüyorum. Devirlerinin geçtiğini de düşünmüyorum. Yok satıyor adamların konser ve gösterileri.

Cem Yılmaz’ın gösterisine aylar önceden bilet bulmuştum, Tarkan’a bulamıyorum bile.

• Beğendim
Reactions: çArşıaskeri
Bence kendi dallarının en iyisi olmaya devam edecekler her daim. Bir tane Megastar’ımız var, bir tane Cem Yılmaz var. Onları geçebilecek birileri olduğunu düşünmüyorum. Devirlerinin geçtiğini de düşünmüyorum. Yok satıyor adamların konser ve gösterileri.

Cem Yılmaz’ın gösterisine aylar önceden bilet bulmuştum, Tarkan’a bulamıyorum bile.
Sen de doğru söylüyorsun aslında. Onları geçebilecek birisi olmadığını düşünmende normal çünkü günümüzde doğru düzgün sanatçı yok. Bir bakıma günümüze kadar gelmelerinin de sebebi bu yani biraz ama başarılarına laf yok 🙂

• Beğendim
Reactions: Bully