Kes be sesini![]()
Ismail YK: Allah belanı versin Allah seni kahretsin
Kes be sesini![]()
Şikayet ettimIsmail YK: Allah belanı versin Allah seni kahretsin
Şikayet ettim![]()
Ceza gelsin sana da gör gününüDün sana yaptığım şakayı bana yaparcağını düşündüğüm için başına 'İsmail yaka' yazdım. Yemezler.![]()
Bu ikisinin devri geçmedi mi ?Cem Yılmaz gösterisine gittik ama Tarkan’a bilet bulmak çok güç. Elbet bir gün be Megastar…
Bence kendi dallarının en iyisi olmaya devam edecekler her daim. Bir tane Megastar’ımız var, bir tane Cem Yılmaz var. Onları geçebilecek birileri olduğunu düşünmüyorum. Devirlerinin geçtiğini de düşünmüyorum. Yok satıyor adamların konser ve gösterileri.Bu ikisinin devri geçmedi mi ?
Sen de doğru söylüyorsun aslında. Onları geçebilecek birisi olmadığını düşünmende normal çünkü günümüzde doğru düzgün sanatçı yok. Bir bakıma günümüze kadar gelmelerinin de sebebi bu yani biraz ama başarılarına laf yok 🙂Bence kendi dallarının en iyisi olmaya devam edecekler her daim. Bir tane Megastar’ımız var, bir tane Cem Yılmaz var. Onları geçebilecek birileri olduğunu düşünmüyorum. Devirlerinin geçtiğini de düşünmüyorum. Yok satıyor adamların konser ve gösterileri.
Cem Yılmaz’ın gösterisine aylar önceden bilet bulmuştum, Tarkan’a bulamıyorum bile.