hahah ayy hiç sorma vlla kıvanç tarkan hep çirkinkadınlar kapmış bunları ama ben beyaza kalmadım çok şükürbence sen şansını dene bir tarkan bile hayranıyla evlenmiş belki beyaz da sana bakar
hahah ayy hiç sorma vlla kıvanç tarkan hep çirkinkadınlar kapmış bunları ama ben beyaza kalmadım çok şükürbence sen şansını dene bir tarkan bile hayranıyla evlenmiş belki beyaz da sana bakar
hhah ayy videoda ince bir detay var kapıcı rolundeki adam hiç eve kadın bile getirmiyorsun diyorya o doğru olabilir işteBeyaz artık bişeyleri açıklasın bugune kadar 1 sevgilisi oldu o da Çağla Şikel eski manken. Artık komplo teorilerini siz üretin @Çiğdem-
Ahahah aynen arkadaş diyip bu arada bu konuyla alakalı senin için kötü haber @xemrexxx için güzel haber açsam mı diye dünden beridir haber bi köşede duruyorhhah ayy videoda ince bir detay var kapıcı rolundeki adam hiç eve kadın bile getirmiyorsun diyorya o doğru olabilir işte
kiminle alakalı 😱😱😱Ahahah aynen arkadaş diyip bu arada bu konuyla alakalı senin için kötü haber @xemrexxx için güzel haber açsam mı diye dünden beridir haber bi köşede duruyor
Senin için üzüleceğin birikiminle alakalı 😱😱😱
Senin arşivinde mutlaka resimleri vardırkenan,çaça vb. diye dövünen ben değilim @Çiğdem- le sensin
açsana beee merak ettim türkmü yabancımıSenin için üzüleceğin biri
Senin arşivinde mutlaka resimleri vardır
arşivde neler var nelerSenin için üzüleceğin biri
Senin arşivinde mutlaka resimleri vardır
Yabancıaçsana beee merak ettim türkmü yabancımı
Aynen o yuzden söyledim yao da var kesin senin arşivdearşivde neler var neler
çta baklım kimmiş hemen savunmamı yapayımYabancı
Aynen o yuzden söyledim yao da var kesin senin arşivde
google a yazınca çıktı senin çok sevdiğin 2 fandazdik dizide oynuyormuş @Forumdashçta baklım kimmiş hemen savunmamı yapayım
Tamam hemen acamam çevirmem lazım filançta baklım kimmiş hemen savunmamı yapayım
Ahahahah görüyon mu @Çiğdem- hemen araştirmiş o zaman sen aç @xemrexxx bi daha uğraştırma benigoogle a yazınca çıktı senin çok sevdiğin 2 fandazdik dizide oynuyormuş @Forumdash
kim beee söylesenegoogle a yazınca çıktı senin çok sevdiğin 2 fandazdik dizide oynuyormuş @Forumdash