hahah ayy hiç sorma vlla kıvanç tarkan hep çirkinkadınlar kapmış bunları ama ben beyaza kalmadım çok şükürbence sen şansını dene bir tarkan bile hayranıyla evlenmiş belki beyaz da sana bakar![]()
hahah ayy hiç sorma vlla kıvanç tarkan hep çirkinkadınlar kapmış bunları ama ben beyaza kalmadım çok şükürbence sen şansını dene bir tarkan bile hayranıyla evlenmiş belki beyaz da sana bakar![]()
hhah ayy videoda ince bir detay var kapıcı rolundeki adam hiç eve kadın bile getirmiyorsun diyorya o doğru olabilir işteBeyaz artık bişeyleri açıklasınbugune kadar 1 sevgilisi oldu o da Çağla Şikel eski manken. Artık komplo teorilerini siz üretin @Çiğdem-
![]()
Ahahah aynenhhah ayy videoda ince bir detay var kapıcı rolundeki adam hiç eve kadın bile getirmiyorsun diyorya o doğru olabilir işte![]()
kiminle alakalı 😱😱😱Ahahah aynenarkadaş diyip
bu arada bu konuyla alakalı senin için kötü haber @xemrexxx için güzel haber açsam mı diye dünden beridir haber bi köşede duruyor
![]()
Senin için üzüleceğin birikiminle alakalı 😱😱😱
Senin arşivinde mutlaka resimleri vardırkenan,çaça vb. diye dövünen ben değilim @Çiğdem- le sensin![]()
açsana beee merak ettim türkmü yabancımıSenin için üzüleceğin biri
Senin arşivinde mutlaka resimleri vardır![]()
arşivde neler var nelerSenin için üzüleceğin biri
Senin arşivinde mutlaka resimleri vardır![]()
Yabancıaçsana beee merak ettim türkmü yabancımı![]()
Aynen o yuzden söyledim yaarşivde neler var neler![]()
çta baklım kimmiş hemen savunmamı yapayımYabancı
Aynen o yuzden söyledim yao da var kesin senin arşivde
![]()
google a yazınca çıktı senin çok sevdiğin 2 fandazdik dizide oynuyormuşçta baklım kimmiş hemen savunmamı yapayım![]()
Tamam hemen acamam çevirmem lazım filançta baklım kimmiş hemen savunmamı yapayım![]()
Ahahahah görüyon mu @Çiğdem- hemen araştirmişgoogle a yazınca çıktı senin çok sevdiğin 2 fandazdik dizide oynuyormuş@Forumdash
kim beee söylesenegoogle a yazınca çıktı senin çok sevdiğin 2 fandazdik dizide oynuyormuş@Forumdash