Çok Ağladım dinledikçe yükseliyor, kült olacak nitelikte şarkıymış da ilk dinlemelerde fark edememişim.Merakla beklenen detaylı yorumumun vakti geldi.
Her şarkıyı en az 3-4 kere dinledim. Albüm çok iyi. Megastar sağlam dönüş yaptı. En iyi albümlerinden biri bile olabilir.
Çıkış şarkısı Yolla çok iyi, albümün en iyisi. Gerek altyapı, gerek söz - ritim her şey yerinde.
Ben Senin'i beğenmeyenler var ama bence onun da altyapısı çok iyi. İkinci klip şarkısı olsa olur?
Çay Simit, Kedi Gibi, Bal Küpü yine klip gelebilecek düzeyde hit potansiyeline sahipler.
Slowlardan en çok tabii ki Nazan Öncel imzalı Acımasız'ı beğendim. Buram buram Nazan Öncel kokuyor ve sözleri pek ağır olmuş. #TarkanDahaCokNazanOncelSarkisiSoylemeli
Beni Çok Sev ise buram buram Mustafa Ceceli bilemedin İrem Derici kokan bir şarkı olmuş. Tam bir düğün şarkısı, bu yaz her yerde çalar.
Şimdilik sıralama şöyle ama bir update gelir 1-2 haftaya:
- Yolla
- Ben Senin
- Kedi Gibi
- Acımasız
- Çay Simit
- Bal Küpü
- Beni Çok Sev
- Her Şey Fani
- Hodri Meydan
- Affedin Bizi Çocuklar
- Sevdam Tek Nefes
- Çok Ağladım
- Biz Çocukken
- O Sevişmeler
Çok Ağladım dinledikçe yükseliyor, kült olacak nitelikte şarkıymış da ilk dinlemelerde fark edememişim.![]()
Benim zaten sevmediğim şarkı yok albümde o da iyi. Sıralamamda kaçıncı olur bilemedim şu an bir düzenleme yaparım 1-2 haftaya.Biz Çocukken için de fikrin değişmedi mi benim ilk üçümde yer alıyor![]()
aa ilk dinleyişte Bully ile idare eder bulmuştuk sonra geçen görüştük Çok Ağladım süper bir slowmuş dedik beni çok sev ile birliktede en çok izlenen şarkı şuan youtubedeÇok Ağladım dinledikçe yükseliyor, kült olacak nitelikte şarkıymış da ilk dinlemelerde fark edememişim.![]()
Çok ağladım şarkısını ilk ben tutmuştum nasıl fark edemedinizaa ilk dinleyişte Bully ile idare eder bulmuştuk sonra geçen görüştük Çok Ağladım süper bir slowmuş dedik beni çok sev ile birliktede en çok izlenen şarkı şuan youtubede
albümde 4 idare eder şarkı bulmuştum , Çok Ağladım, sevişmeler ben senin ve herşey fani ama şuan bunlarıda seviyor durumdayım 14 şarkıda boş değilmiş vlla
Metamorfoz ve adını kalbime yaz albümlerinden çok kaliteli hatta dudu albümündende iyi diyebilirim bence karma albümünden sonra yaptığı en iyi albüm olmuş hele biraz vakit geçtikçe daha iyi anlıyorum bunu![]()
![]()
@Forumdash @batuhankaralar
beni çok sev klip gelsin sen bizden daha fanı olursun beeÇok ağladım şarkısını ilk ben tutmuştum nasıl fark edemedinizburada (TIKLA) yazmayı unuttuğum bir şarkı daha var Sevdam Tek nefes.... Çok Ağladım ve Sevdam Tek Nefes harika parçalar albümü yapan şarkılar. (YOLLA bile benim için bile boş şarkı...) Beni Çok Sev nefret ettim. İrem Dericinin şarkısı gibi vıcık vıcık bi şarkı. Şuraya kusmak istiyor o şarkıya
şimdi böyle söylediğim için fanlar kızacak ama onlar da ilerde kusacak
böyle şarkı yapılmamalı yapıldıgında ambargo uygulanmalı
![]()
"Beni Çok Sev" çok sevildi ama ben "Her Şey Fani" diyorum...Albümün bence en iyi slowu.❤
Yok kliplenince de ben sevmembeni çok sev klip gelsin sen bizden daha fanı olursun beetek nefesi favorilerimdendi ama çok ağladımı nedense ilk dinleyişte sevmemiştim ama tarkan şarkıları zaman geçtikçe gerçekten anlaşılıyor kalitesi çay demlendikçe iyi olur gibi
kuzu kuzu dönemindede büyük tepkiler almıştı ama sonra en iyi albümlerinden şarkısından oldu bu albümede başta biraz şey ettiler ama şu günlerde nekadar kaliteli albüm olduğu daha iyi anlaşılıyor herkesinde albümde favorisi başka neye klip çekse tutulucak![]()
![]()
![]()
ağır eleştiriler hemdeYok kliplenince de ben sevmemkuzu kuzu döneminde kim eleştirmişse halt etmiş. Albümü bile vardı bizde
![]()