Tarihte Bugün Denizz19 25 Yaşında!

Doğum günün kutlu olsun @denizz19 bey.
Teşekkür ederim Kemalim

Yahu niye rengimi belli edeyim öyle gırgırına takıldım menese yoksa Allah sahibine bağışlasın bana Ne yakışıklı ya da çirkinse

Teşekkür ederim Kemalim

Yahu niye rengimi belli edeyim öyle gırgırına takıldım menese yoksa Allah sahibine bağışlasın bana Ne yakışıklı ya da çirkinse
hadi hadi neyse

seni gece Facebookta övdüm
gerçi bilindik birşey ve öylesine demedim

@denizz19 Annemle aynı gün doğmuşsun doğum günün kutlu olsun.Aslında daha önce yazcaktım ama 14ünde tam yazmıştım net gitmişti ondan sonra da bahaneler araya girmişti
Laciverti de yayınla en kısa zamanda

Düşünmen yeter canım sağ ol
İnşallah
ya ben sana 40 gün sonra 1 hediye vercektim kutlama babında
ama ozaman senin 40 çıkmış 46. gun olacak ve madem sen kırkın çıkana kadar kabul ediyon vazgeçeyim bari

Yeni gördüm konuyu forumda yoktum, ne güzel hazırlamışsın abla.
@vadikızı

Canım benim, samimiyet timsali arkadaşım nice güzel yaşlar dilerim, dilerim yeni yaşın sana istediği tüm güzellikleri getirir sevdiklerinle birlikte musmutlu olursun. 🙂 @denizz19

Bu da hediyen, senin için yaptım bu fotoşoku, Sıla ile el elesin ve daha sonra kameralar gittikten sonra pasta yedireceksin.

Hahaha teşekkür ederim süpermiş
Yalnız bu resmî ben INStagram ya da Facebook ikisinden birine atmıştım gizliden beni mi takip ediyorsun

Hahaha teşekkür ederim süpermiş
Yalnız bu resmî ben INStagram ya da Facebook ikisinden birine atmıştım gizliden beni mi takip ediyorsun
Yok kanka Google'da Deniz Tural yazdım ilk face linkinde sen çıkıyorsun ordan aldım.
Ben kullanmıyorum sosyal medya..

Sağol cnm beğenmene çok sevindim @denizz19 bonişim benim kıymetlim değerlim özenmek istedim işte hediyen süpermiş evet Sıla denizin kimse alamaz onu ondan valla