Tarihte Bugün Denizz19 25 Yaşında!

Diyecek bir şeyim yok o kelime bana çook uzak bir kelime. :A Varsa da bir tık vardır çok yoktur. :A

Hadi ya dur bi bakayım ben ona çıkması lazım normalde. :D
Buluşma ayarladığımız gün artık görürüm zaten :A Randevu Alacaksın tabi öyle herkesle buluşmuyoruz :A Şaka bir yana anlaşırız biz bence öyle sanıyorum sigara içmiyon dimi

Buluşma ayarladığımız gün artık görürüm zaten :A Randevu Alacaksın tabi öyle herkesle buluşmuyoruz :A Şaka bir yana anlaşırız biz bence öyle sanıyorum sigara içmiyon dimi
Bakacağız artık ama ben zaten iyi anlaşırım insanlarla genelde çok uçuk durumlar olmadıkça. :A Sigara da kullanmam hiç sevmem. :D

Sana değil profil genel gizliydi bu seferlik açtım sadece diğer fotoları gör diye. Nasıl takip ederken göremediğini de anlamadım zaten o ayrı bir konu. :D

:DBende anlamadım vallahi 38 tane paylaşım yazıyordu alttaki yerdede şu an paylaşım yok diyodu :D neyse gördüm resimleri maşallah çok yakışıklısın kardeşim benim bundan sonrada paylaştıklarınıda görürsem tamam bir daha soru yok benden sana bu konuda :F

Beni hiç sevmiyormuşsun bir de :A
Ben kolay kolay insan sevmiyorum. Genelde az insan çok huzur vardır. :A Çoğu kişiyle görüşmeyi kestim zaten lise ve üniyle işim bittikten sonra. Üni 2 ay sonra bitiyor ama yine de kestik yani. :A Bu yüzden zaman gösterecek ne olacağını. :A

:DBende anlamadım vallahi 38 tane paylaşım yazıyordu alttaki yerdede şu an paylaşım yok diyodu :D neyse gördüm resimleri maşallah çok yakışıklısın kardeşim benim bundan sonrada paylaştıklarınıda görürsem tamam bir daha soru benden sana bu konuda :F
Görürsün diye düşünmekteyim. Takip edenlere gizli olmuyor sonuçta profil. :D

Ben kolay kolay insan sevmiyorum. Genelde az insan çok huzur vardır. :A Çoğu kişiyle görüşmeyi kestim zaten lise ve üniyle işim bittikten sonra. Üni 2 ay sonra bitiyor ama yine de kestik yani. :A Bu yüzden zaman gösterecek ne olacağını. :A

Genelde bağımlılık etkisi yaratıyorum insanlarda ama bakalım :A

:DTamamdır o zaman canım benimm tşk ederim beni kırmadığın için
@denizz19 bonişimmlee size iyi sohbetler ben kaçıyorum görüşürüz:kissingclosed::kissingclosed:

Geç te olsa gördüm yazınızı :) Sonuçları açıkladığım güne denk gelmis neyseki arada kaynamamış :D
Çok mu merak ettin pek bir şeyim yok ya görülecek di mi @denizz19, @Dosi. :X
Bu yoruma Deniz aynen diye tepki vermiş. acaba kıskandımı derken.........

Laa hop hop burası benim çöplüğüm övülecek erkek varsa o benim :A @MEnes ancak benden Sonra övülebilir :F Klişe bir herif işte bir çift gömlek azıcık sakal Ne yani :A
burda rengini belli etmiş :A
Menese resmini göster diye durumu buraya getirmen senin hatan :A