Tarihte Bugün Denizz19 25 Yaşında!

Doğum günün kutlu olsun @denizz19 bey. :)
Teşekkür ederim Kemalim :D

Geç te olsa gördüm yazınızı :) Sonuçları açıkladığım güne denk gelmis neyseki arada kaynamamış :D

Bu yoruma Deniz aynen diye tepki vermiş. acaba kıskandımı derken.........

burda rengini belli etmiş :A
Menese resmini göster diye durumu buraya getirmen senin hatan :A
Yahu niye rengimi belli edeyim öyle gırgırına takıldım menese yoksa Allah sahibine bağışlasın bana Ne yakışıklı ya da çirkinse :D

Teşekkür ederim Kemalim :D

Yahu niye rengimi belli edeyim öyle gırgırına takıldım menese yoksa Allah sahibine bağışlasın bana Ne yakışıklı ya da çirkinse :D
hadi hadi neyse :D
seni gece Facebookta övdüm :D gerçi bilindik birşey ve öylesine demedim :)

@denizz19 tekrardan mutlu yıllar diliyorum:)
images

3b4d0777c5ae37722554cca54a2f8ef7.gif

sila_002_48053_457986.jpg

sila-sozlerimin-arkasindayim-dedi-yandas-sabah-yine-hedef-gosterdi-172049-6.jpg

s%C4%B1la-1.png

kirgin-cicekler-2.jpg

1452676837010.jpg

60033.jpg

@denizz19 Annemle aynı gün doğmuşsun doğum günün kutlu olsun.Aslında daha önce yazcaktım ama 14ünde tam yazmıştım net gitmişti ondan sonra da bahaneler araya girmişti :) Laciverti de yayınla en kısa zamanda :)

Yeni gördüm konuyu forumda yoktum, ne güzel hazırlamışsın abla. :D @vadikızı

Canım benim, samimiyet timsali arkadaşım nice güzel yaşlar dilerim, dilerim yeni yaşın sana istediği tüm güzellikleri getirir sevdiklerinle birlikte musmutlu olursun. 🙂 @denizz19

Bu da hediyen, senin için yaptım bu fotoşoku, Sıla ile el elesin ve daha sonra kameralar gittikten sonra pasta yedireceksin. :A

Deniz Doğum Günü.png

Canım benim, samimiyet timsali arkadaşım nice güzel yaşlar dilerim, dilerim yeni yaşın sana istediği tüm güzellikleri getirir sevdiklerinle birlikte musmutlu olursun. 🙂 @denizz19

Bu da hediyen, senin için yaptım bu fotoşoku, Sıla ile el elesin ve daha sonra kameralar gittikten sonra pasta yedireceksin. :A

Ekli dosyayı görüntüle 55008
Hahaha teşekkür ederim süpermiş :F Yalnız bu resmî ben INStagram ya da Facebook ikisinden birine atmıştım gizliden beni mi takip ediyorsun :A

Hahaha teşekkür ederim süpermiş :F Yalnız bu resmî ben INStagram ya da Facebook ikisinden birine atmıştım gizliden beni mi takip ediyorsun :A
Yok kanka Google'da Deniz Tural yazdım ilk face linkinde sen çıkıyorsun ordan aldım. :F Ben kullanmıyorum sosyal medya..

Ekli dosyayı görüntüle 55008

Sağol cnm beğenmene çok sevindim @denizz19 bonişim benim kıymetlim değerlim özenmek istedim işte hediyen süpermiş evet Sıla denizin kimse alamaz onu ondan valla:F