Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek mekan filmlerini hep sevmişimdir.Bu film de çok iyiydi.Bugüne kadar izlemediğime pişmanım.Bundan sonra @OzaN 'ın ısrar ettiği filmleri bekletirsem adam değilim. The Best Offerda da aynısı oldu.
Filme gelirsek herkesin dediği gibi sessiz sakin ama çok önemli şeyler anlatan bir filmdi.Ivo resmen karşısındakilere insan olduklarını hatırlattı.Aynı zamanda bizlere de.Savaş denen saçmalığın insanlık kavramını nasıl yok ettiğini anlattı.
Müzikleri çok güzeldi.Oyunculuklar çok iyiydi.Filmdeki diyaloglar mükemmel.Hatta ara sıra güldüren diyaloglar da var.Nika ve Ahmed'in atışmaları iyiydi.
Ahmed'in sonda Nika'nın kasedini takması mükemmeldi.
Çok iyi filmdi.Sinema yönetmenin ve senaristin düşüncesini anlatma ve aktarma sanatıdır.Bu film de bunu sade ve net bir şekilde müthiş anlatıyor.
@xdragxx önerin ile dün izledim. Konusu oldukça iyi bir film ve bazı kısımlar sıkıcı gelsede sonları çok iyiydi. Oldukça duygusal.
Filmde aslında verilen mesaj (aldığım mesaj) din dil ırkından ziyade insanlığın önemi ve bunu yansıtması hoşuma gitti.
En etkili kısım
Ahmed ve Nika okadar kavga ettiler ama sonunda birbiri için mücadele ettiler ve
İvo oğlu gürcüler tarafından öldürülmüş olmasına rağmen oğlunun mezarının yanına gürcü Nika'yı defnedişi ve oğlu olarak kabullenişi etkileyiciydi.
@xdragxx önerin ile dün izledim. Konusu oldukça iyi bir film ve bazı kısımlar sıkıcı gelsede sonları çok iyiydi. Oldukça duygusal.
Filmde aslında verilen mesaj (aldığım mesaj) din dil ırkından ziyade insanlığın önemi ve bunu yansıtması hoşuma gitti.
Sen bakma tarih vermelerime. Bir bakmışsın 24 saat sonra yorumlamış olarak görebilirsin ne zaman ki tarih belirlesem tam aksi durum olmakta @Tolstoyevski
Ben sözde yaz ayı boyunca film falan izlemeyecektim ama en az 10 film izlemişimdir diziler konusunda katıyım ama
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.