Polat Şaşmaz
Favori Üye
İnşallah ya dizinin temposuna aşık olduk. Ama bana uzatacaklar gibi geliyorBölüm bana göre yavaş aktı, ama belli ki 8-9 hızlı akacak.
İnşallah ya dizinin temposuna aşık olduk. Ama bana uzatacaklar gibi geliyorBölüm bana göre yavaş aktı, ama belli ki 8-9 hızlı akacak.
Usta yılbaşı arasına kadar NET devamİnşallah ya dizinin temposuna aşık olduk. Ama bana uzatacaklar gibi geliyor
Eleni'nin ailesine kavuştuğu bölüm acemi birliğinde olursam dağıtırım ortalığıUsta yılbaşı arasına kadar NET devam
Reis askerlik ne zaman Raci Şaşmaz'da döndü Yeraltı'nı beraber izleseydikEleni'nin ailesine kavuştuğu bölüm acemi birliğinde olursam dağıtırım ortalığı![]()
8 Ocak'ta başlıyor hayırlısıyla. Yapacak birşey yok reis, gelince bana hatırlatırsın baştan sona izlerim onu daReis askerlik ne zaman Raci Şaşmaz'da döndü Yeraltı'nı beraber izleseydik![]()
6 ay mı?8 Ocak'ta başlıyor hayırlısıyla. Yapacak birşey yok reis, gelince bana hatırlatırsın baştan sona izlerim onu da![]()
Evet. O kadar parayı bedelliye vermek istemedim, yedek subaylıkta gitmek istemedim 12 ay çekemem6 ay mı?
Hayırlısı be ustam8 Ocak'ta başlıyor hayırlısıyla. Yapacak birşey yok reis, gelince bana hatırlatırsın baştan sona izlerim onu da![]()
Hayırlısı be ustam![]()
Öncelikle editlenerek eklenen etiketlerin bildirimi gitmez
Çok pis konuştun ha.Öncelikle editlenerek eklenen etiketlerin bildirimi gitmez12 Adam sayesinde gördüm.
Böyle bölüm bölüm iddia olayı diğeri gibi büyük bir şey değil. Sen niye kendini dahil etmiyorsun? Fener avatarı taşımaktan mı korktun?![]()
Benim bir iddiam daha var. Sezon Finaline kadar Asmalı Konağın reytinglerini geçer diyorum ama bununla alakalı kimseyle iddiaya girmem. 😅 @Dosi @12.Adam @Alemdar
Sevcanı naaıl öğrendiler acaba, hicran mı söyledi? 8. ve 9. bölümler muhteşem olacak. Şirinim furtunam fadimeyi isoya isteyecekmiş8. Bölüm 2. Fragmanı
Olur girelim
Ben girersem kazanırım size yazık olurÖncelikle editlenerek eklenen etiketlerin bildirimi gitmez12 Adam sayesinde gördüm.
Böyle bölüm bölüm iddia olayı diğeri gibi büyük bir şey değil. Sen niye kendini dahil etmiyorsun? Fener avatarı taşımaktan mı korktun?![]()
Vallah hakkım var 😂