TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

Yeni iddiaya girin kazanan avatarına seçeceğim Galatasaray fotosunu koysun :A

soru: bu hafta dizi düşecek mi yükselecek mi? :A
@Alemdar @Dosi @TenTen
Öncelikle editlenerek eklenen etiketlerin bildirimi gitmez :A 12 Adam sayesinde gördüm.

Böyle bölüm bölüm iddia olayı diğeri gibi büyük bir şey değil. Sen niye kendini dahil etmiyorsun? Fener avatarı taşımaktan mı korktun? :A

Öncelikle editlenerek eklenen etiketlerin bildirimi gitmez :A 12 Adam sayesinde gördüm.

Böyle bölüm bölüm iddia olayı diğeri gibi büyük bir şey değil. Sen niye kendini dahil etmiyorsun? Fener avatarı taşımaktan mı korktun? :A
Çok pis konuştun ha. :A

Olur girelim :A ama bu sefer gardaşım @Alemdar seçecek o fotoğrafı kan hakkı var :A
------

Ben girersem kazanırım size yazık olur :A

Olur girelim :A ama bu sefer gardaşım @Alemdar seçecek o fotoğrafı kan hakkı var :A
Vallah hakkım var 😂

@TenTen Asmalı Konak rekoru finalde aldı TOTAL 25 AB 28 reyting. 20'yi geçerse eğer TBD zaten Share olarak son yılların en büyük rekorunu alır ona göre ha 😂

Yeni bölüm için iddia yapsam mı bilemedim 😂 @12.Adam sorun ne biliyor musunuz ? Reytingler bir önceki bölüme göre hareket eder, geçen bölüm kötüydü açık ara, acaba düşer mi dicem ama fragmanlar acayip oldu ya. Ben oranları korur diyorum.