TRT 1 Taşacak Bu Deniz - Dizi Yorumları

Nasıl yani biraz daha detaylandırır mısın?
Bu bölümde orucun aslında olayı çözdüğünü görmüş olduk ama bir tarafta annesi bir tarafta eleni bir tarafta esme var.

Oruç, yanlış bilgiler ile bilerek Esme'yi şüphelendirecek tavırlar sergileyebilir. Bu sayede bir şey olduğunda Oruç zaten yanlış bilgi verdiğini söyleyerek işin içinden çıkmış olabilir. Kendini sağlama almak adına. Çünkü kendi derse bütün oklar ona dönmüş olacak. Ancak bu şekilde olursa bir tek kendi ailesi gerçeği bilecek.

Oruç’un annesi, Esme’nin yengesi oluyor değil mi ?

Reactions: TenTen
Aksiyon kısmına katılmıyorum, dizinin tadı tuzu resmen devam etmeli. Tam dozunda.

Hikaye devamlılığı konusunda ise Ulaş Tuna Astepe'nin röportajı heyecanlandırdı beni "Eleni'yi bulma hikayesi sanıyorduk. Meğerse asıl hikaye kızlarını bulduktan sonra başlıyormuş" demiş. Bakalım.

Reactions: 12.Adam and TenTen
@TenTen , Twitter’daki bir post dikkatimi çekti. Adil‘in babasını 6 kurşunla Fırtınalar mı vurdu ?

Son düzenleme:
Reactions: TenTen
7. bölüm itibariyle senaryoyu dondurucuya aldık. Senaryoyu uzatabilmek için aşırı basite kaçılmış, çok tahmin edilebilir bölümdü. Çocuk kaçırma olayı yerine Eleni yada Esme testi değiştirseydi ona bile razıydım. 8.bölüm fragmanı da bölümü tolere etmiyor haftaya düşüş gelebilir, Adil konuşulanları duymamış beğenmedim.