Hafta sonu kolay geçer de hafta içi muamma 😂6 gün daha sayacaz usta napacaz 😂
Hafta sonu kolay geçer de hafta içi muamma 😂6 gün daha sayacaz usta napacaz 😂
Patronu toprağa godik mi o da hızlı geçer 😂Hafta sonu kolay geçer de hafta içi muamma 😂
Koçarilere neden evli rolünü oynuyor ?Ya, şöyle Şerif aslında abisi değil. Esme Şerifi abisi gibi görüyor. Ama Şerif Esmeyi seviyor. Abi dediği öyle yani.
Kağıt üstünde evli zaten. Kocarilere oyun oynamıyor bu konuda.Koçarilere neden evli rolünü oynuyor ?
Sana şöyle söyleyeyim; Diğer dizilere geçmiş olsun. Yeni bir kral doğuyor. 😅😂6. Bölüm 2. Fragmanı
Olaylar çok hızlı, çok güzel ve özel ilerliyor ! @Emre Ozansoy @TenTen @Dante
https://twitter.com/x/status/1987978729495142789
Hissiyatıma göre Uzak Şehir bu hafta AB'de 10 alır TBD'de 11 alıp zirveye oynar ; haydi herkese geçmiş olsun ulaSana şöyle söyleyeyim; Diğer dizilere geçmiş olsun. Yeni bir kral doğuyor. 😅😂
12+ ya yakın bekliyorum. Ama Kızılcık Şerbetinde Doğa falan gitmeli bölüm oldu. Yinede umutluyum. 👌🏻Yarın 11 net gelmezse denekler değişmelidir.
Kış geldi usta ya artık tüm diziler maks reytinglerini yavaştan alırlar Şubat ayına kadar, Mart ayında yavaştan düşüşler başlıyor.12+ ya yakın bekliyorum. Ama Kızılcık Şerbetinde Doğa falan gitmeli bölüm oldu. Yinede umutluyum. 👌🏻
Hâlâ aynı fikirde misin?Kış geldi usta ya artık tüm diziler maks reytinglerini yavaştan alırlar Şubat ayına kadar, Mart ayında yavaştan düşüşler başlıyor.
O yüzden şu an 11 gelmesi net sezon içinde gerçek ortaya çıkarsa 13-14 gelir net.
Katılmıyorum. Son sahneye kadar gayet iyi idare etti. 🤣😂
Anlatabilirdi ama susmayı tercih etti. 😡Katılmıyorum. Son sahneye kadar gayet iyi idare etti. 🤣😂
Ya olayın içine Esme'nin dahil olması için yaptıysa? 😂 Söylerse kendide yanar sonuçta. 😅Anlatabilirdi ama susmayı tercih etti. 😡
Nasıl yani biraz daha detaylandırır mısın?Ya olayın içine Esme'nin dahil olması için yaptıysa? 😂 Söylerse kendide yanar sonuçta. 😅
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?