Hangi neti kullanıyorsun?Laptobum var netim yavaş en iyi youtube den izleyebiliyorum
Hangi neti kullanıyorsun?Laptobum var netim yavaş en iyi youtube den izleyebiliyorum
Hangi neti kullanıyorsun?
Aynen ya tam da adamın yanına denk düştü. EVGİN'in babası ve Evgin arasında neler olacak bakalım?Apartmanda ortak kullanıyoruz ya
------
Gece bölümü izledim Evginin neden zenginlere tepkili olduğunu öğrendik bu bölüm bu arada babasını da gördük Evginin tam da adamın yanına düşmüştü hastanede birşeyler anlatmaya çalıştı annen değil ben yaptım gibi bişi dedi bakalım anlarız yakında Masalın annesine sinir olmaya başladım Mesude gibi Fuat'ım yapmaz deyip durdu yahu adam neler yapıyor umarım yakında anlar Yağmur Evgin ilişkisi güzel olacakta zor hem hastalığı hem annesi Yağmuru zorluyor bakalım haftaya neler olacak
Apartmanda ortak kullanıyoruz ya
------
Gece bölümü izledim Evginin neden zenginlere tepkili olduğunu öğrendik bu bölüm bu arada babasını da gördük Evginin tam da adamın yanına düşmüştü hastanede birşeyler anlatmaya çalıştı annen değil ben yaptım gibi bişi dedi bakalım anlarız yakında Masalın annesine sinir olmaya başladım Mesude gibi Fuat'ım yapmaz deyip durdu yahu adam neler yapıyor umarım yakında anlar Yağmur Evgin ilişkisi güzel olacakta zor hem hastalığı hem annesi Yağmuru zorluyor bakalım haftaya neler olacak
5'e yükselelim Total'de inşallah.Fragman çok gzel
5'e yükselelim Total'de inşallah.![]()
Özet çıkmış.İnşAlllah
Üvey babası, Masal'ı hep sıkıştırıyor köşeye!Hemde çokkk
Üvey babası, Masal'ı hep sıkıştırıyor köşeye!
Üvey babası, Masal'ı hep sıkıştırıyor köşeye!
O gizli odada ne var acaba?Uyuzzz yaaa
O gizli odada ne var acaba?![]()
Gireceğim dedi girmedi.Çok merak ediyorum daha girmedimi masal![]()
Gireceğim dedi girmedi.Karısı ile alakalı bir şey olabilir dayısının.
![]()
Kardeşi falan mı acaba?Olabilir o kadın orda birini saklıyorr bence