cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,327
- Puanı
- 1,060
Şu anlık YOUTUBE ilk bölüm izlenmesi 43 bin kusur. Geceye kadar 500.000 olur inşallah.He tmm izlerim tabii
Şu anlık YOUTUBE ilk bölüm izlenmesi 43 bin kusur. Geceye kadar 500.000 olur inşallah.He tmm izlerim tabii
Şu anlık YOUTUBE ilk bölüm izlenmesi 43 bin kusur. Geceye kadar 500.000 olur inşallah.
Bölüme bende ara ara baktım, şiddet içeren sahnelere katlanamadım.Devam etmeyi düşünmüyorum.Şuan baktım 89 bin izlenme almış fena değil bence bu arada ben
Gece izledim bölümü bayıldım Masalı oynayan Elif harikaydı Teo ya bayıldım yok böyle köpek aşığı oldum resmen İsmail hacıoğlunu özlemişim Sümeyye ile çok iyi olmuşlar bence Evginin geçmişte neler yaşadığını merak ediyorum bakalım ne olacak
Bölüme bende ara ara baktım, şiddet içeren sahnelere katlanamadım.Devam etmeyi düşünmüyorum.
Tek mi? Çocuğun elinden aldığı kumbara sahnesini es geçiyorsun...Tek bir sahne vardı iyide
Tek mi? Çocuğun elinden aldığı kumbara sahnesini es geçiyorsun...
Akıl sağlığım senin kadar güçlü değil.He tm birde o vardı ne bilim ya ben sevdim devam edecem
Akıl sağlığım senin kadar güçlü değil.
Terapi görüyorsundur.Ben dramı sevdiğim için aklım sağlığıma en ufak etki etmiyor
He tm birde o vardı ne bilim ya ben sevdim devam edecem
Bugün ve yarın da bol tekrar verilecek, bol artış bekliyorum.Evgin yaa süper ben senden hoşlanmaya başlıyorum
Bugün ve yarın da bol tekrar verilecek, bol artış bekliyorum.
Allah'ım yüzümüzü güldürsün artık. 2 sezonluk iş bu en az çünkü.Tekrar reytinglerine baktım çok iyi alıyor
Allah'ım yüzümüzü güldürsün artık. 2 sezonluk iş bu en az çünkü.
ben bolumu daha izlemedim -izlemeyi dusunuyorum.
mesajinda, pati dostumuz teo dan bahsetmissin.
acaba bu ,yetenek sizsiniz de sampiyon olan pati mi ? yaniliyor da olabilirim benzetme anlaminda.
Çok öneririm. Köpek harika idi. Böyle diziler hep var olsun.tesekkur ederim yanitindan dolayi.
teo pati dostumuzu benzettigim sirinlik ; sanirim simdi hatirladim -yarisma da ismi ; max idi, sampiyon olmustu.
diziye donersek, sirf pati dostumuz icin bile izleyesim var.
tanitim fragmanlardan anladigim, basroller haric, teo rolunun dusunulmesi - fikir olarak bile basli basina sicacik bir secim.
ben dahil , izleyecek arkadaslara iyi seyirler dilerim.
tesekkur ederim yanitindan dolayi.
teo pati dostumuzu benzettigim sirinlik ; sanirim simdi hatirladim -yarisma da ismi ; max idi, sampiyon olmustu.
diziye donersek, sirf pati dostumuz icin bile izleyesim var.
tanitim fragmanlardan anladigim, basroller haric, teo rolunun dusunulmesi - fikir olarak bile basli basina sicacik bir secim.
ben dahil , izleyecek arkadaslara iyi seyirler dilerim.
Max'i diyorsunuz siz sanırım? O öldü sanırım.mutlaka izleyecegim. tesekkur ederim.
dizi nin basrolu ismail hacioglu nun oyunculugunu cok begenirim eski islerinden bugune...
bu vesile ile yeni isinde de basarilar dilerim.
-pati dostlarimiz ekranlarimiz da her daim var olsunlar - bence de.
son olarak,
ben dahil, izleyecek olan arkadaslara iyi seyirler dilerim.