Aaa @Forumdash Hainlik etti başka şirket diye Kenana cephe aldı onu kendi yanın da say @xemrexxx
@Yiğitt ile biz yeteriz Kenanımıza
Kenan'a değil şirkete tavır aldımKenanım D'ye uğur getirsin inşallah.
Aaa @Forumdash Hainlik etti başka şirket diye Kenana cephe aldı onu kendi yanın da say @xemrexxx
Kenan'a değil şirkete tavır aldımKenanım D'ye uğur getirsin inşallah.
O3 yakında Kanal D ile birleşir Araplardan arınırız, rahat ol sen.Kenan'a değil şirkete tavır aldımKötülediğimde hep prodüksiyon olarak bakıcam olaya
Kenanım D'ye uğur getirsin inşallah.
Kadını totel de geçsinde ozaman daha kudurucak @Forumdash beyKenan'a değil şirkete tavır aldımKötülediğimde hep prodüksiyon olarak bakıcam olaya
TOTAL'de 17 reyting bekliyorum.
Böyle bi haber bekliyorum yaza kadarO3 yakında Kanal D ile birleşir Araplardan arınırız, rahat ol sen.
Kanal D AB kanalı cnm
Böyle bi haber bekliyorum yaza kadar
Kanal D AB kanalı cnmFox Total kanalı. Sanmıyorum KADIN'ımıza yaklaşsınAma total atv'nin edhosunu al aşa eder KenanYani sana zararı dokunacak
Kenan totel de Kanal D e baya nefes olacak bence günüde perşembe değil yanı malum perşembe 3 yıldır totel 9 oynayan yok 6-7 gidiyor millet izlemiyor o günüTOTAL'de 17 reyting bekliyorum.
Yeni sezona da bomba gibi geliyoruz.Kenan totel de Kanal D e baya nefes olacak bence günüde perşembe değil yanı malum perşembe 3 yıldır totel 9 oynayan yok 6-7 gidiyor millet izlemiyor o günü
kız @faruk @Forumdash ı yanımda sayarsam cebimde bıçakla dolaşmam gerekirAaa @Forumdash Hainlik etti başka şirket diye Kenana cephe aldı onu kendi yanın da say @xemrexxx
Bence bu aralar iyi anlaşıyorsunuz gizli ortak anlaşmalarınız olabilirkız @faruk @Forumdash ı yanımda sayarsam cebimde bıçakla dolaşmam gerekir
Kenanı kötülemicem diyorummmm... O Kenanın oyunculugunu da kötüler. Ben prodüksiyonu kötülücem
Aaa yok onlarla alakasıKenanı kötülemicem diyorummmm... O Kenanın oyunculugunu da kötüler. Ben prodüksiyonu kötülücemKız yoksa bu topaç @xemrexxx Kenanı yerden yere vururken sana sahip çıkayım diye bu aralar üzerime geliyorsun dimi
alındiğimdan demiyorum tabiAaa yok onlarla alakasıBen sevdiklerimin üstünde giderim
Aaa yok alınmayacağını biliyorum tabikide cnm onu bizi tanımayan yeni üyeler yapar ancakalındiğimdan demiyorum tabiGeçen ki gibi aklında kalmasın
Onları elde tutabilsekAaa yok alınmayacağını biliyorum tabikide cnm onu bizi tanımayan yeni üyeler yapar ancak
Aaa Flash bölüm verip araya girmiş ama Supernatural neden bugün yoktuOnları elde tutabilsekBuralar bi hangame olurduNeyse ben flasha bakayım
Hepsi ara vermişAaa Flash bölüm verip araya girmiş ama Supernatural neden bugün yoktu
Vermişte Flash bu hafta içi bölüm yayınlayıp ara vermiş Supernatural neden yoktuHepsi ara vermişspn arrow flash
Cuma mı ne yayınlanmıyormuydu abd'deVermişte Flash bu hafta içi bölüm yayınlayıp ara vermiş Supernatural neden yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?