Perşembe yanı türkiye ye Cuma geliyor ama Supernatural geçen haftakı bölümle tatil vermiş yanı bu hafta yok ozaman Flash niye verdiCuma mı ne yayınlanmıyormuydu abd'de İyice gün şaaaptlar
Perşembe yanı türkiye ye Cuma geliyor ama Supernatural geçen haftakı bölümle tatil vermiş yanı bu hafta yok ozaman Flash niye verdiCuma mı ne yayınlanmıyormuydu abd'de İyice gün şaaaptlar
Martta ara veriyor cwzaten. Mayıs ortasına kadar daha ara vermicekler geri döndükten sonraPerşembe yanı türkiye ye Cuma geliyor ama Supernatural geçen haftakı bölümle tatil vermiş yanı bu hafta yok ozaman Flash niye verdi
Flashında olmaması lazımdı ama bakalım Aaa Jessicayı izleriz bu süreçte en çok Arrow izlemek zorunda kalmıcam en iyi yanı oMartta ara veriyor cwzaten. Mayıs ortasına kadar daha ara vermicekler geri döndükten sonra
ayol siz derdinize yanin sizin herife sagli sollu geliyor ecünnüler insallah tecavuz ederler bu arada kenan da can ve emrah gibi 40 indan sonra kart horoz hastalugina mi be yakalandi @MasacRE- @S.G.A.T. @eskici @Harunnn60 @xBUGRAx @Aserat @Ahmed @kerem @Thequeer @Dosi @vadikızı
Martta ara veriyor cwzaten. Mayıs ortasına kadar daha ara vermicekler geri döndükten sonra
Kiz baksana faruk iceriye ajan sokmus😱Flashında olmaması lazımdı ama bakalım Aaa Jessicayı izleriz bu süreçte en çok Arrow izlemek zorunda kalmıcam en iyi yanı o
Hahahah @Forumdash bile olabilir bu @eskiciKiz baksana faruk iceriye ajan sokmus😱Ekli dosyayı görüntüle 58711
Aaa tuhaf bir adam vardı yanlarında evetkız hatırlamadın mı içerde deki oyuncu adam
Kiz baksana faruk iceriye ajan sokmus😱Ekli dosyayı görüntüle 58711
Kenan'ın produksiyondan rahatsız olup olmadiğini keyfinin nasl oldugunu öğrenmek için adam yolladim Erken finalle yeni sezonda yeni proje için çıtlatma yaptırttımHahahah @Forumdash bile olabilir bu @eskici
la o değil de beroş 3 dizi senaryosu okuyormuş birisi sizden gitmiş diğerleri de tims ve o3 tür büyük ihtimalKenan'ın produksiyondan rahatsız olup olmadiğini keyfinin nasl oldugunu öğrenmek için adam yolladim Erken finalle yeni sezonda yeni proje için çıtlatma yaptırttım
Bu dizi rekorlar kırarkan sizin diyeceklerinizi merakla bekliyor olacam @YiğittKenan'ın produksiyondan rahatsız olup olmadiğini keyfinin nasl oldugunu öğrenmek için adam yolladim Erken finalle yeni sezonda yeni proje için çıtlatma yaptırttım
kız kenana bişiler yapma fantezisi olanlar sen ve @vadikızı sınız biz ne alakaKenanımızı yedirmeyiz bunlara @xemrexxx @Forumdash
kız kenana bişiler yapma fantezisi olanlar sen ve @vadikızı sınız biz ne alaka
Çok yakında elimi öpmeye gelirsinizBu dizi rekorlar kırarkan sizin diyeceklerinizi merakla bekliyor olacam @Yiğitt
sen seninkini @Çiğdem- in şerrinden korumaya bak bence (hogatha oka bas )İşin en kötü yanı da bu zaten. Her yerde Kenan görüyor oldum.