Perşembe yanı türkiye ye Cuma geliyor ama Supernatural geçen haftakı bölümle tatil vermiş yanı bu hafta yok ozaman Flash niye verdiCuma mı ne yayınlanmıyormuydu abd'deİyice gün şaaaptlar
![]()
Perşembe yanı türkiye ye Cuma geliyor ama Supernatural geçen haftakı bölümle tatil vermiş yanı bu hafta yok ozaman Flash niye verdiCuma mı ne yayınlanmıyormuydu abd'deİyice gün şaaaptlar
![]()
Martta ara veriyor cwzaten. Mayıs ortasına kadar daha ara vermicekler geri döndükten sonraPerşembe yanı türkiye ye Cuma geliyor ama Supernatural geçen haftakı bölümle tatil vermiş yanı bu hafta yok ozaman Flash niye verdi![]()
Flashında olmaması lazımdı ama bakalımMartta ara veriyor cwzaten. Mayıs ortasına kadar daha ara vermicekler geri döndükten sonra![]()
ayol siz derdinize yanin sizin herife sagli sollu geliyor ecünnüler insallah tecavuz ederler
Martta ara veriyor cwzaten. Mayıs ortasına kadar daha ara vermicekler geri döndükten sonra![]()
Kiz baksana faruk iceriye ajan sokmus😱Flashında olmaması lazımdı ama bakalımAaa Jessicayı izleriz bu süreçte en çok Arrow izlemek zorunda kalmıcam en iyi yanı o
![]()
![]()
![]()
Hahahah @Forumdash bile olabilir buKiz baksana faruk iceriye ajan sokmus😱Ekli dosyayı görüntüle 58711
kız hatırlamadın mı içerde deki oyuncu adam
Aaa tuhaf bir adam vardı yanlarında evetkız hatırlamadın mı içerde deki oyuncu adam![]()
Kiz baksana faruk iceriye ajan sokmus😱Ekli dosyayı görüntüle 58711
Kenan'ın produksiyondan rahatsız olup olmadiğini keyfinin nasl oldugunu öğrenmek için adam yolladim
la o değil de beroş 3 dizi senaryosu okuyormuş birisi sizden gitmişKenan'ın produksiyondan rahatsız olup olmadiğini keyfinin nasl oldugunu öğrenmek için adam yolladimErken finalle yeni sezonda yeni proje için çıtlatma yaptırttım
![]()
Bu dizi rekorlar kırarkan sizin diyeceklerinizi merakla bekliyor olacamKenan'ın produksiyondan rahatsız olup olmadiğini keyfinin nasl oldugunu öğrenmek için adam yolladimErken finalle yeni sezonda yeni proje için çıtlatma yaptırttım
![]()
Konuş be Çikooo
kız kenana bişiler yapma fantezisi olanlar sen ve @vadikızı sınız biz ne alaka![]()
Çok yakında elimi öpmeye gelirsiniz
sen seninkini @Çiğdem- in şerrinden korumaya bak benceİşin en kötü yanı da bu zaten. Her yerde Kenan görüyor oldum.![]()