Aaa @Forumdash Hainlik etti başka şirket diye Kenana cephe aldı onu kendi yanın da say @xemrexxx
@Yiğitt ile biz yeteriz Kenanımıza![]()
Kenan'a değil şirkete tavır aldımKenanım D'ye uğur getirsin inşallah.![]()
Aaa @Forumdash Hainlik etti başka şirket diye Kenana cephe aldı onu kendi yanın da say @xemrexxx
Kenan'a değil şirkete tavır aldımKenanım D'ye uğur getirsin inşallah.![]()
O3 yakında Kanal D ile birleşir Araplardan arınırız, rahat ol sen.Kenan'a değil şirkete tavır aldımKötülediğimde hep prodüksiyon olarak bakıcam olaya
![]()
Kenanım D'ye uğur getirsin inşallah.![]()
Kadını totel de geçsinde ozaman daha kudurucak @Forumdash beyKenan'a değil şirkete tavır aldımKötülediğimde hep prodüksiyon olarak bakıcam olaya
![]()
TOTAL'de 17 reyting bekliyorum.
Böyle bi haber bekliyorum yaza kadarO3 yakında Kanal D ile birleşir Araplardan arınırız, rahat ol sen.![]()
Kanal D AB kanalı cnm
Böyle bi haber bekliyorum yaza kadar
Kanal D AB kanalı cnmFox Total kanalı. Sanmıyorum KADIN'ımıza yaklaşsın
Ama total atv'nin edhosunu al aşa eder Kenan
Yani sana zararı dokunacak
![]()
Kenan totel de Kanal D e baya nefes olacak bence günüde perşembe değil yanı malum perşembe 3 yıldır totel 9 oynayan yok 6-7 gidiyor millet izlemiyor o günüTOTAL'de 17 reyting bekliyorum.![]()
Yeni sezona da bomba gibi geliyoruz.Kenan totel de Kanal D e baya nefes olacak bence günüde perşembe değil yanı malum perşembe 3 yıldır totel 9 oynayan yok 6-7 gidiyor millet izlemiyor o günü![]()
kız @faruk @Forumdash ı yanımda sayarsam cebimde bıçakla dolaşmam gerekirAaa @Forumdash Hainlik etti başka şirket diye Kenana cephe aldı onu kendi yanın da say @xemrexxx
Bence bu aralar iyi anlaşıyorsunuz gizli ortak anlaşmalarınız olabilirkız @faruk @Forumdash ı yanımda sayarsam cebimde bıçakla dolaşmam gerekir![]()
Kenanı kötülemicem diyorummmm... O Kenanın oyunculugunu da kötüler. Ben prodüksiyonu kötülücem
Aaa yok onlarla alakasıKenanı kötülemicem diyorummmm... O Kenanın oyunculugunu da kötüler. Ben prodüksiyonu kötülücemKız yoksa bu topaç @xemrexxx Kenanı yerden yere vururken sana sahip çıkayım diye bu aralar üzerime geliyorsun dimi
![]()
alındiğimdan demiyorum tabiAaa yok onlarla alakasıBen sevdiklerimin üstünde giderim
![]()
Aaa yok alınmayacağını biliyorum tabikide cnm onu bizi tanımayan yeni üyeler yapar ancakalındiğimdan demiyorum tabiGeçen ki gibi aklında kalmasın
![]()
Onları elde tutabilsekAaa yok alınmayacağını biliyorum tabikide cnm onu bizi tanımayan yeni üyeler yapar ancak![]()
![]()
![]()
Aaa Flash bölüm verip araya girmiş ama Supernatural neden bugün yoktuOnları elde tutabilsekBuralar bi hangame olurdu
Neyse ben flasha bakayım
![]()
Hepsi ara vermişAaa Flash bölüm verip araya girmiş ama Supernatural neden bugün yoktu![]()
Vermişte Flash bu hafta içi bölüm yayınlayıp ara vermiş Supernatural neden yoktuHepsi ara vermişspn arrow flash
![]()
Cuma mı ne yayınlanmıyormuydu abd'deVermişte Flash bu hafta içi bölüm yayınlayıp ara vermiş Supernatural neden yoktu![]()