Türkiye'nin En Çekici Erkekleri

ayol benm tüm bayan hocalarım kıvança hasta aralarında alman ve italyan olanlar da var :) burak özçivit zati bülent ersoyun favorisi ne ergeni :F
senin alman italyan gevur hocalarını ilgilendirmiyor bu anket
bülent ersoy zaten kadın değil onuda ilgilendirmiyor
türk kadınlarını ilgilendiriyor :A:A:A

bir insan 12 yıldır başkasının sesiyle durmaz ilerleme kaydediyorsa kendi sesinin kullanabilir 12 yıldır setlerde olan biri sesini bile kullanabilecek yeteneğe sahip değilse sorun var demektir :) kenan imirzalıoğlu,kıvanç tatlıtuğ,beren saat hepsi başta dublajla başladı kendini geliştirip kendi seslerini kullanmayı öçğrendiler 2-3 yılda:))

emrecim güzel hoş diyosun izleyici necati şaşmazın sesini umut tabakla
alıştı polatı kendi sesiyle oynaması 12 yıl sonra olmaz saçmalık olur bu
ayrıca konuk olduğu 2 dizide kendi sesini kullandı ve demişti ki sesimi
kullanmak istiyorum ama seyirci polata böyle alışkın bundan sonra kendi
sesimle oynamam olmaz değil yani necati şaşmaz yeteneksiz biri değil
aksine çok yetenekli kendi sesiyle pek ala oynayabilir kendi sesiyle
izledik çok güzel sen kendi sesiyle izlemediğin için necati şaşmazı bilmiyorsun
o yüzden bu konuda yorum yapma

basitlik yapma panpa beren de neco da bu listedikiler de oyuncu oyunculuğpuna göre değerlendirilir orada da kimin önde olduğu bellidir beren-kenan-kıvanç 5.6. dizilerini çekip,ödülleri götürürken birileri daha sesini kullanamaz hadi
ç
bu basitlik değildir emrecim yanlış düşünüyorsun
oyuncuyu beğenmiyorsan yorum yapma bence
üz:)))

Hepsine Eyvallah da Ahmet Kural ne?:D
Kenan İmirzalıoğlu yok bu arada(b)
Ergenler gine iyi çalışmış :A
15 20 yas aralığı ergen kızlara anket yaptırırsan böyle olur olar erkekten ne anlar beee kenan imirzalıoğlu gibi bir erkek türkiyede yok herşeyiyle tam bir erkek 20-30 yas arası katırla kenan fark atar bunalra ergen kızlar ne anlar erkekten :A:A:A
Listedeki tüm isimlere tebrikler, ama Kenan İmirzalıoğlu'nun eksikliği benim de gözüme çarptı.
hepside hayran olduğum sanatçılar neden kenan imirzalıoğlu yok ya
Güzel bir liste olmuş. :A Kenan yok, Çağatay düşük falan.:F
Engin Altan.:Z:bhr: @xemrexxx bir kerede benide etiketle.:D
Kenan nasıl olmaz. 😱
Kenan yoksa anketı ciddoye almam)
Ne ka saçma anket oylama :D işe yaramaz hayır kim seçiyorsa akıl fikir yok :)
kenan kenan dediniz kenan son 16 da engin altana elenmiş %55 e %45 :) sanırım çiğdem türü bu sene saf değilştirmiş :A

Göz zevkim beni yanıltmıyordur umarım, ben Kenan İmirzalıoğlu nu hiç beğenmiyorum, adamda sadece delikanlılık var. Yakışıklı değil ,Burak Ozçivitide beğenmiyorum.
Ancak Kıvanç Tatlıtuğ bu ödülü hakkedendir.

kenan kenan dediniz kenan son 16 da engin altana elenmiş %55 e %45 :) sanırım çiğdem türü bu sene saf değilştirmiş :A
engin altan bu sezon çok dikkat çekti onunda etkisi vardır eğer diriliş ertuğrul projesi olmasaydı kenanı geçemezdi ama ertuğrulda tekrar bir dikkatları üstünde çekti başta karizmasıyla :A:A:A

engin altan bu sezon çok dikkat çekti onunda etkisi vardır eğer diriliş ertuğrul projesi olmasaydı kenanı geçemezdi ama ertuğrulda tekrar bir dikkatları üstünde çekti başta karizmasıyla :A:A:A
Malazgirt 1071 i de izlersin artıkın orayada bulurlar engin gibi birini :A