Türkiye'de En Çok Satan Akıllı Telefon Markaları Belli Oldu!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun açıkladığı verilerine göre Türkiye'de satılan sıfır akıllı telefonların yüzde 70'i Samsung ve Apple'a aitken kalan yüzde 30'luk dilimi 13 marka paylaşıyor.

Türk markası olan General Mobile ise ilk 5'de yer almayı başararak dikkat çekti. İşte resmi satış verilerine göre Türkiye'nin tercih ettiği telefon markaları..

SMARKALAR
1Samsung
2Apple
3Oppo
4General Mobile
5Redmi
6Reeder
7Hiking
8Poco
9Huawei
10Xiaomi
11Casper
12Vivo
13Trident
14Realme
15Dooge
16Qukitel

Reactions: cookies
Apple telefonum bozulunca tarifeye ek General Mobile aldım, fiyatı uygundu. Çok memnunum, ön yargılarımı kırdı.
Tarifeye ek almak kazık oluyor
Amazon candır
------

Oukitelin 1 telefonu var piyasada 😱

Redmi beklentimin çok altında kalmış, bana nedense Note 9 serisi 10'dan daha iyi geliyor.
Özellikle garip olacak ama 9 serisinin mavisinden çok hoşlanıyorum hatta kullanıyorum.

Apple telefonum bozulunca tarifeye ek General Mobile aldım, fiyatı uygundu. Çok memnunum, ön yargılarımı kırdı.
İlk telefonum GM5 Plus'tı, ben biraz kıymetini bilemedim ama cidden güzel bir telefondu tabi 1 buçuk yıl sonrası için aynı şeyi söyleyemem.

Reactions: mrt-06 and cookies
Güncelleme gelmiyor ürünlere.Servisi de güzel değil ama 1.5-2 sene götürür gibi
O eskidendi bence ya şu an bütün telefonlar Android 11 güncellemesi alıyor O yüzden sıkıntı yok

------

Umarım senelerce kullanacağın birşey olur

------

Redmi beklentimin çok altında kalmış, bana nedense Note 9 serisi 10'dan daha iyi geliyor.
Özellikle garip olacak ama 9 serisinin mavisinden çok hoşlanıyorum hatta kullanıyorum.
Alt firma üst firmayı geçerse ne olur adlı çalışma olmuş

Reactions: mrt-06 and cookies
General mobile güncelleme vermiyor pek

Reactions: EmreCan
Redmi, Xioami'nin modeli değil miydi yav

Reactions: 12.Adam