Ne grubu?Süper lig 23 takım olacak üç takım play off oynayacak iki maçı kazanan gruplara kalacak @dosimosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @bazinga
Ne grubu?Süper lig 23 takım olacak üç takım play off oynayacak iki maçı kazanan gruplara kalacak @dosimosi @Angelica @Emre Ozansoy @The_Erinch @bazinga
shamrock Rovers iyiymiş adamların hiç bir Türk takımı yenemez 93 dakika önde baskı yapmak ben lisedeyken yaptım bu taktiği karşı sınıf top tutamadı 5-0 dan 5-5 yaptımŞimdilik yapılan transferler ve konuşulan isimlere bakarsak en hazır takım biziz. Uğurcan kalırsa en net aday olarak sezona gireriz. Sonra BJK geliyor ancak onlarda hem defans hem de yerli rotasyonu sıkıntı. GS pahalı ve yaşlı bir kadro kuracak gibi duruyor. Onları dış faktörler zorlayabilir.
FB hâlâ eksik bölgelerini kapatmadı ve yakın zamanda kapatacak gibi de durmuyor. Kendi kendilerine arada gaza gelip duruyorlar. Koç faktörüyle birlikte bu sezonda umudum onlardan az. Hatta ilk beşe sondan girerlerse de şaşırmam.
Bakalım transfer döneminin sonuna kadar neler değişecek?
Rezerv lig i kim yayınlayacak ?Rezerve lig 21 kişilik kadro olacak ve tff ye lisanslı olan oyuncular olacak 4 kulvarda oynayacağız @12.Adam @HeisenBerg @bazinga
Kiev’le oynarsanız adamlar kasap gibi biçti Fenerbahçe’nin futbolcularını 11 kadrodan 7 sakat verdikBu kadroyla Mayıs ayında şampiyon oluruz. Mertens (Bats) & Chalobah transferleriyle seçim sonrası kupayı kaldırırız.
Reis, rezerv ligi yayınlayacak kanal bulunamadı mı?Süper lig takımlarının takıldığı rezerv ligde maç skorları
İstanbulspor 3-2 Trabzonspor
Beşiktaş 0-2 Kayseri
Sivas 1-1 Gazişehir gaziantep futbol kulübü
@emreemreu @12.Adam @12.Adam @HeisenBerg @The_Erinch @bazinga
bulunamadı Fenerbahçeninki salı saat 17:00 de teknik direktör Zeki murat göle olurReis, rezerv ligi yayınlayacak kanal bulunamadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?