Damien Duff
Favori Üye
@Emre Ozansoy ligde ortalık karıştı 12 hakem görevden alındı ne şampiyon bile çıkmamalı küme düşme olmazsa @Emre Ozansoy
Biz yine üçüncü oluyormuşuz sorun yok o zaman.Lige hakemler müdahale etmese
1-Giresun
2-Beşiktaş
3-Fenerbahçe
4-Rize
5 Karagümrük
6-Kasımpaşa
7 Malatya
8Hatayspor
9 Adana Demirspor
10-Konyaspor
11-Galatasaray
12-Altay
13 Kayserispor
14 Başakşehir
15 Alanyaspor
16 Antalyaspor
17 Trabzonspor
18 Göztepe
19 Gaziantep
20 Sivasspor
@xdragxx @bazinga @12.Adam @Tolstoyevski @HeisenBerg @emreemreu @xemrexxx @Emre Ozansoy @Araf
------
@Cervantes
Rize peşimizde olacaktı ozaman birde arada 8 puan fark olacaktı lider giresunlaBiz yine üçüncü oluyormuşuz sorun yok o zaman.
@Çiğdem tehdşt etmiş reyizi @MasacRE @Maskeli Fedai @ForumdashLige hakemler müdahale etmese
1-Giresun
2-Beşiktaş
3-Fenerbahçe
4-Rize
5 Karagümrük
6-Kasımpaşa
7 Malatya
8Hatayspor
9 Adana Demirspor
10-Konyaspor
11-Galatasaray
12-Altay
13 Kayserispor
14 Başakşehir
15 Alanyaspor
16 Antalyaspor
17 Trabzonspor
18 Göztepe
19 Gaziantep
20 Sivasspor
@xdragxx @bazinga @12.Adam @Tolstoyevski @HeisenBerg @emreemreu @xemrexxx @Emre Ozansoy @Araf
------
@Cervantes
@The_Erinch Hangisini tercih ederdin hakemin müdahale etmediği ligde sekiz puan farkla liderle üçüncü olmak mı lider giresunspordan yoksa hakem müdahale ettiği ligde trabzonspor ligde lider 17 puan fark olması mı @Dosi @bazinga
Böyle lig daha heyecanlı olurdu
Bizdeki hata şu Futbolda eğitime önem vermiyoruz
Başkanlık konusundada İş ve Yönetim bölümü mezun olma şartı var Shamrock Roversta Hakemler bile eğitim alıyor hem federasyon eğitimi hem üniversite hem yüksek lisans hem doktora yaptırıyorlar
@12.Adam @HeisenBerg @Angelica @Yakamoz-Asi @emreemreu @bazinga
Bunu futbol kulüpleri yapması lazım Galatasaray liseye bağlı o yapabilirÜlkemizde neye önem veriliyorda futbola verilsin ya
bence iş ve yönetim bölümünden mezun olan irlandalı birisi aday olsun mesela jonathan roche olabilir @mesmesoAcaba Haziran'daki federasyon başkanlığı seçiminde hangi Ahmet aday olacak? Ağaoğlu mu Çebi mi?