Berke'ye bu yorumu yaptığına utanmış mısındır, hiç sanmam.Altay'ı mumla arıyoruz.Beklentilerin altında kaldı.Anca YouTube ve twitchte boy göstersin.
Berke'ye bu yorumu yaptığına utanmış mısındır, hiç sanmam.Altay'ı mumla arıyoruz.Beklentilerin altında kaldı.Anca YouTube ve twitchte boy göstersin.
Toplar üzerine geldi.Berke'ye bu yorumu yaptığına utanmış mısındır, hiç sanmam.Kim Min-Jae'nin yanı sıra, Berke de iyi kurtarışlara imza attı maçta.
Gsliler hep Berke'nin üstüne vurdu. Cicaldaounun şutu hariç onu iyi çıkardı.Berke'ye bu yorumu yaptığına utanmış mısındır, hiç sanmam.Kim Min-Jae'nin yanı sıra, Berke de iyi kurtarışlara imza attı maçta.
Biz de Muslera'nın üstüne vurduk ama mesele o değil, yine çıkardı bir iki top da olsa kritik bir şekilde. Yine de önünde Kim Min-Jae olmasının da etkisiyle pek gerek kalmadı kendisine.Gsliler hep Berke'nin üstüne vurdu. Cicaldaounun şutu hariç onu iyi çıkardı.
Kendi iyi maç çıkardı ama şansı da yanındaydı. Zaten yıllardır potansiyel gördüğüm bir kaleci.Biz de Muslera'nın üstüne vurduk ama mesele o değil, yine çıkardı bir iki top da olsa kritik bir şekilde. Yine de önünde Kim Min-Jae olmasının da etkisiyle pek gerek kalmadı kendisine.
Tecrübe eksikliği var, Altay sakatlanmasa, muhtemelen yedek kalmaya devam edecekti. Tecrübe kazandıkça form yakalayacak, belki de kaleyi devralacak. Umarım rekabet içerisine girerler, Altay da böyle form yakalar ancak. Kaleci antrenörü gidince düşüşe geçmişti.Kendi iyi maç çıkardı ama şansı da yanındaydı. Zaten yıllardır potansiyel gördüğüm bir kaleci.
Fenerbahçe bu hafta kazansa haftaya kaybeder. Vitor olduğu müddetçe Fenerbahçe'den çok bir şey beklememek lazım.Göztepe, Fener'den puan alırsa ben +20 puan farkıyla şampiyon olacağımızı düşünüyorum. GS zaten avrupaya odaklandı, BJK kaosta, Fener'de puan kaybında hocalarıyla ipleri baya kopartır. Hatay ve Konya zaten düşüş yaşayacak.
El Maesto hocam ligi üç büyüklerin önünde bir bitirse var ya...Kenan Piric, Francois Moubandje ve Oussama Tannane ile sözleşme imzalayan Göztepe, Franco Di Santo ve Didider Moreno ile de her konuda anlaştı.
Göztepe'nin Antalyaspor'dan ayrılan Amilton'un da işini büyük ölçüde bitirdiği kaydedildi.
Göztepe haldır huldur geliyor. Ligde kaldılar diyebilir miyiz ? Ve sizce ufakta olsa Kasımpaşa ve Göztepe'nin yukarı doğru hareketlenmesi Galatasaray için sorun teşkil eder mi ilerleyen zamanlarda ?
Valla hocam yalan yok bende aynen şöyle yaptım. Süper Lig'de ilk 2 de hangi takım bitirir oranları açıklandı. Baktım Göztepe'ye 1500 oran verilmiş. Bende 10 kağıt attım bekliyorum. El Maestro kısıtlı yetenekli kadrosu ile çok güzel oynattı. Şimdi transferde geliyor. Vites attıracaklarını düşünüyorum. İkinci yarı 2'de 2 ile başladı. Ön tarafın her hafta puan kaybı yaptığı bir yerde Avrupa yaparlarsa geriden gelip ben şaşırmam.El Maesto hocam ligi üç büyüklerin önünde bir bitirse var ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?