Damien Duff
Favori Üye
Altay'ı mumla arıyoruz.Beklentilerin altında kaldı.Anca YouTube ve twitchte boy göstersin.Kerem'in Fenerbahçe'ye gol atacağını hissediyordum, öyle de oldu. Berke penaltı atılmışçasına ters köşe oldu.
Berke'nin tecrübesi yok, Altay sakatlanmasa muhtemelen tecrübesi de olmayacaktı. Hele de büyük takım karşısında tecrübesi hiç yok. Böyle böyle tecrübe kazanacak. Altay'ın Ankaragücü ile tecrübesi vardı ama Berke'nin hiç yok. Haliyle başlangıçta çok iyi maçlar çıkaramayacak, zamanla iyiye gidecek. İster istemez heyecan da yapıyor.Altay'ı mumla arıyoruz.Beklentilerin altında kaldı.Anca YouTube ve twitchte boy göstersin.
Altay'ın tecrübesi mi yok?Berke'nin tecrübesi yok, Altay sakatlanmasa muhtemelen tecrübesi de olmayacaktı. Hele de büyük takım karşısında tecrübesi hiç yok. Böyle böyle tecrübe kazanacak. Altay'ın Ankaragücü ile tecrübesi vardı ama Berke'nin hiç yok. Haliyle başlangıçta çok iyi maçlar çıkaramayacak, zamanla iyiye gidecek. İster istemez heyecan da yapıyor.
Altay'ı mumla arıyoruz.Beklentilerin altında kaldı.Anca YouTube ve twitchte boy göstersin.
Berke'nin tecrübesi yok, Altay sakatlanmasa muhtemelen tecrübesi de olmayacaktı. Hele de büyük takım karşısında tecrübesi hiç yok. Böyle böyle tecrübe kazanacak. Altay'ın Ankaragücü ile tecrübesi vardı ama Berke'nin hiç yok. Haliyle başlangıçta çok iyi maçlar çıkaramayacak, zamanla iyiye gidecek. İster istemez heyecan da yapıyor.
Altay olsa şu anda en az 2-0'dı maç.Altay'ı mumla arıyoruz.Beklentilerin altında kaldı.Anca YouTube ve twitchte boy göstersin.
Berke'nin tecrübesi yok, Altay'ın var. Altay, Ankaragücü ile tecrübe kazanmıştı Fenerbahçe'ye gelmeden önce ve 2018-19 sezonunda Süper Lig'de Ankaragürücü forması giymişti. Berke, 2018 yılında gelmesine rağmen Süper Lig'de ilk defa bu sezon forma giymeye başladı. Altay, iki sezon boyunca Süper Lig'de değil, yurt dışında yer aldı. Kısacası tecrübe farkı var, yani tecrübesizliği yüzünden hata da yapabilir Berke, o kadar da yüklenmeye gerek yok.Altay'ın tecrübesi mi yok?
İrfan çok klas top çıkardı, Mesut attı. Mesut yerine başka bir futbolcu olsa, muhtemelen giderdi uzaktan atardı. Mesut soğukkanlı bir şekilde gidip attı golü. İşte yıldız oyuncu olmak böyle bir şey işte.Bizim yediğimiz gol de çok sinir bozucu, 1-0 önde olmamıza rağmen kontradan gol yedik geride adam yok savunacak. Mesut’un golü teknik bir goldü, klas bir vuruş Muslera’nın yapabileceği bir şey kalmadı.
İkinci yarı Mostafa girmeli. Morutan ya da Feghouli çıkmalı, etkili olamadılar ikisi de sahada olunca… Fenerde Pelkas’tan çekiniyorum…
Bu arada Fenerliler penaltı diye itiraz ediyor ancak penaltı değil o pozisyon, el yapışık ve mesafe çok yakın vuruşla.Berke'nin tecrübesi yok, Altay'ın var. Altay, Ankaragücü ile tecrübe kazanmıştı Fenerbahçe'ye gelmeden önce ve 2018-19 sezonunda Süper Lig'de Ankaragürücü forması giymişti. Berke, 2018 yılında gelmesine rağmen Süper Lig'de ilk defa bu sezon forma giymeye başladı. Altay, iki sezon boyunca Süper Lig'de değil, yurt dışında yer aldı. Kısacası tecrübe farkı var, yani tecrübesizliği yüzünden hata da yapabilir Berke, o kadar da yüklenmeye gerek yok.
İrfan çok klas top çıkardı, Mesut attı. Mesut yerine başka bir futbolcu olsa, muhtemelen giderdi uzaktan atardı. Mesut soğukkanlı bir şekilde gidip attı golü. İşte yıldız oyuncu olmak böyle bir şey işte.
O pozisyonda ele çarpıyor da, o kadar takılmaya gerek yok aslında. Benim takıldığım nokta, Muslera'nın efendiliğini bozması oldu.Bu arada Fenerliler penaltı diye itiraz ediyor ancak penaltı değil o pozisyon, el yapışık ve mesafe çok yakın vuruşla.
Totem değil gerçekler.Umarım totemin tutar.
Derbi sakin geçiyor diyorsun, kimse kimseyi kudurtmuyor.Alex de Souza'da kaldım ben hep, o yokken derbinin tadı yok ya da Volkan Demirel, hatta Melo, Sneijder falan.
Geçmiyor da, bu gibi isimler olunca daha zevkli derbi oluyor.Derbi sakin geçiyor diyorsun, kimse kimseyi kudurtmuyor.
Penaltı hangi takım lehine?Totem değil gerçekler.
Yalnız net penaltımız verilmedi @Tolstoyevski @xdragxx @HeisenBerg @pompy
Şuan canlı izlemekteyiz ve 1 gol yiyince kuzenim (kendisi antrenör) böyle devam ederse GS gol yiyecek dedi ve oldu. Ayrıca birazdan kaleciler kart görecek dedi o da oldu bir uzmanla izlemek zevkli @12.Adam
------
Ben şu köşe vuruşu kısmındaki pozisyona penaltı verilmedi dedim.
Bizim hakkımız yendi yani.Penaltı hangi takım lehine?
Yok penaltı değil hem çok yakın hem de el doğal konumunda. Hakemlik tek bir şey var bu maçta o da Fete ve Marcao'nun 45.dakikada kırmızı yememesi.Bizim hakkımız yendi yani.
Farklı olanı konuşuyoruz galiba.Yok penaltı değil hem çok yakın hem de el doğal konumunda. Hakemlik tek bir şey var bu maçta o da Fete ve Marcao'nun 45.dakikada kırmızı yememesi.