Aynen. Andreas Cornelius.Asıl isim Kuzey Avrupalı eleman mı?
Aynen. Andreas Cornelius.Asıl isim Kuzey Avrupalı eleman mı?
16'ya veya 14'e düşürmeleri gerekiyor aslında ama yine de sen bilirsin.
Şu saçmalığa girişmezler umarım. Deneme tahtasına çevirmenin anlamı yok, 20 takım iyidir daha neyin derdiyle uğraşıyorsun ne sıkışıklığı? 20 takımdan aşağı inerse artık yeni bir seviye atlatılır rezillikte...
Bizim lig normalde 18 takımlı zaten. Tekrar o haline dönülmesi neden saçmalık olsun ki
Şu saçmalığa girişmezler umarım. Deneme tahtasına çevirmenin anlamı yok, 20 takım iyidir daha neyin derdiyle uğraşıyorsun ne sıkışıklığı? 20 takımdan aşağı inerse artık yeni bir seviye atlatılır rezillikte...
16'ya veya 14'e düşürmeleri gerekiyor aslında ama yine de sen bilirsin.
Bizim lig normalde 18 takımlı zaten. Tekrar o haline dönülmesi neden saçmalık olsun ki
20 takımlı lig en üst seviye ligler için iyidir. Bizim lig için çok gereksiz bir olay, hiç gereği yok.18'den 20'ye çıkılması gerekiyordu uzun yıllar bu tartışıldı zaten, nihayet çıkılmışken şimdi geriye dönmek saçmalık olur. 38 hafta en iyisi.
Kamera şakası mı bu?18'den 20'ye çıkılması gerekiyordu uzun yıllar bu tartışıldı zaten, nihayet çıkılmışken şimdi geriye dönmek saçmalık olur. 38 hafta en iyisi.
Hep beraber averajlık oluruz (özellikle BJK), Avrupa defterini uzunca bir süreliğine kapatıp kendi çöplüğümüzde birbirimizle kavga ederiz. Mis gibi senaryo ve en iyi senaryo.Villarreal'in AL'yi alması feci bir kırılma ama şu an için pek farkında değiliz. BJK dördüncü torbaya düştü, bayağı zor bir gruba düşecek gibi. GS üç eleme oynayacak ilkini geçemez ise AL elemesine düşecek onu da geçemezse Konferans Ligi'nde olacak. Hiç olmayacak senaryo değil. Temmuz ayına hiçbir şey yetişmez zaten. Fener'in de AL elemesini geçeceğini meçhul. 3-4 takım Konferans Ligi'nde toplanırsak şaşırmam.
3 4 çok fark etmez 1. olup Bayern çekip 3. olup Almanya şampiyonu seçmiştik bizVillarreal'in AL'yi alması feci bir kırılma ama şu an için pek farkında değiliz. BJK dördüncü torbaya düştü, bayağı zor bir gruba düşecek gibi. GS üç eleme oynayacak ilkini geçemez ise AL elemesine düşecek onu da geçemezse Konferans Ligi'nde olacak. Hiç olmayacak senaryo değil. Temmuz ayına hiçbir şey yetişmez zaten. Fener'in de AL elemesini geçeceğini meçhul. 3-4 takım Konferans Ligi'nde toplanırsak şaşırmam.
Bu sonuçların ardından Bjk'ın 4.torbada ve Gs'ında 3 ön eleme oynaması kesinleşti.3 4 çok fark etmez 1. olup Bayern çekip 3. olup Almanya şampiyonu sevmiştik biz
Bu sonuçların ardından Bjk'ın 4.torbada ve Gs'ında 3 ön eleme oynaması kesinleşti.
Bu doğru ama bunun gerçekleşme olasılığı düşük. Gerçi belli olmaz Salzburg elenebilir.
Böyle bir şey gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum
3 rakipten biri yetiyorsa çok da düşük ihtimal değil gerçi ben 3 4 fark edeceğini sanmıyorum. Çünkü 3 bile olsak bize 4ten kolay takım geleceğini düşünmüyorumBu doğru ama bunun gerçekleşme olasılığı düşük. Gerçi belli olmaz Salzburg elenebilir.
Böyle bir şey gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bu doğru ama bunun gerçekleşme olasılığı düşük. Gerçi belli olmaz Salzburg elenebilir.
Twitter'da bende bu twite rast geldim.Bakarsın gelir dişimize göre bir rakip hiç yoktan 4-6 puanı toplama fırsatı doğar.3 rakipten biri yetiyorsa çok da düşük ihtimal değil gerçi ben 3 4 fark edeceğini sanmıyorum. Çünkü 3 bile olsak bize 4ten kolay takım geleceğini düşünmüyorum
Kazanılacak her puan kadroya, kaybedilecek her puan yönetime yazar.İnşallah yanılırım da Pereira harikalar yaratıp şampiyon yapar ama bu ihtimal %5 falan. Öbür türlü ne Bjk ne Ts bu Ali Koç öyle bir tokat yiyip insan yüzüne çıkmasın diye sonuna kadar Gs şampiyonluğunu isterim. Gs şampiyonluğu Fener'in geleceğini kurtarır.