Türkiye Süper Lig - Genel Transfer & Sohbet Konusu 🥅

Çok kötü bir şey siz kariyerinizde ilk defa bir Süper Lig'de maça çıkıyorsunuz ancak ilk maç sizin hatalarınızdan dolayı farklı mağlubiyet oluyor. Siz bunun üzüntüsü içerisinde belki bir daha burada bu ligde oynayamayacağım diye hüzünlenirken rakip takımdan sırf Galatasaray'ın galibiyetine bir şey katmak için şikeci muamelesi görüp küfürler yiyorsunuz.

Übeyd Adıyaman'nın açıklamaları:

@Tolstoyevski

Kupada Galatasaray Fenerbahçe seri başı değilmiş. Umarım erkenden bize gelmezler çünkü gelme şansları yüzde 50

Reactions: xdragxx
Gariban TS 8 hafta kala şampiyonluk verdi. Bir sene öncesinde de transfer yasağı aldı. Almasaydı şampiyon olabilirdi ama yine desteği var dediler. Şimdi onu diyen aynı kişiler Mesut transferinde emeği geçenleri tebrik ediyor. Vah benim memleketim vah. Vah benim ülke futbolum vah.

GS'lileri de susturmak için Göksel'e bir telefon gider. Onlarda kısa zaman sonra İrfan'ı komik bir rakama GS'ye verir.

Artık Fener'in şampiyon olması doğal bir hadise olur ama şampiyon olamadıkları durumda dönecek geyiği düşününce geceleri uykularım kaçıyor. Bu hayallerle hayata pozitif bakıyorum.

Son düzenleme:
Valla TS kendi hatalarıyla verdi o şampiyonluğu. Profil fotoğrafındaki adamı göndermeseniz 13/14 Fenerbahçe gibi Nisan'da şampiyonluk kutlardınız muhtemelen.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Reactions: DarkLegenD
https://twitter.com/x/status/1351508576389500929

Skandal. Bu kadar belli etmeyin yeter artık. Eğer Diagne'ye birden fazla maç ceza verilir ve GS yönetimi ortalığı ayağa kaldırmazsa bir kez daha bu taraftarın vebalini ağır bir şekilde almış olurlar. Ünal Aysal'ı böyle zamanlarda daha çok özlüyor insan, yeri geldiğinde basket takımını sahadan çekebilecek kadar bunlarla mücadele edebiliyordu. Ah ne vardı ego savaşına girecek....

Bu adamın yaptığı hareket Diagne'den çok daha ağır. Diagne'ninki topa müdahale edeyim derken yaptığı sakarlıktı, bununkisi ise doğruca bilinçli olarak. Buna 1 maç verir de Diagne'den 1'den fazla maç ceza verirsen açık açık, "biz bu takımı bu sene şampiyon yapacağız öyle ya da böyle" mesajı vermiş olursun.

Merak etmeyin potada olursanız biz yenilir veririz size yine

Reactions: Tolstoyevski
Bırak şimdi Denizli'yi... Asıl derdimiz GS'nin Kadıköy'de kazanıp Fenerbahçe'nin dengesini, birliğini ve dirliğini bozması olmalı. Mustafa Cengiz ve ANÇ'nin sırf bunun için bir araya gelip toplantı yapması lazım. Ama bundan önce Sivasspor karşılaşması var. 1. durak burası. Pep'li City'nin bile puan alamayacağı bu deplasmanda Fener'in mutlaka kaybetmesi lazım. Yapay kar yağdıralım... 3. durak ise TTA'daki maçı kaybetmenizin zorunluluğu...

Mert Hakan'ın 1 maçlık cezası doğru. Aytaç Kara adamı tahrik etmese o hareketi yapmazdı zaten.

Bilerek tekme atıyor. Tahrik olsa da en azından 2 yemeliydi. Ersin istemeden tekme attı. İki maç yedi. Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında oynamadı
Sörloth bilerek vurdu 1 maç aldı. Marcao tokat attı 1 maç aldı. Yani oyna devam.

Sörloth bilerek vurdu 1 maç aldı. Marcao tokat attı 1 maç aldı. Yani oyna devam.
Diagne bilerek vurmadı, hatta vurmayı bırak adam resmen tekmeye kafa attı kafasını aşağı eğdi. Diagne’ninki tehlikeli hareket eyvallah da gelip MHY’ye 1 maç ceza verir, Diagne’ye 1’den fazla maç ceza verirsen orada adalet sorgulanır, vicdanlar yaralanır...

Yoo. Jailson tokat 8 maç ceza Marcao tokat 1 maç ceza. Burada vicdanınız nerdeydi?

Yoo. Jailson tokat 8 maç ceza Marcao tokat 1 maç ceza. Burada vicdanınız nerdeydi?
Gören de sadece Jailson’a 8 maç verildi sanacak
Jailson direkt tokat attı, Diagne’nin pozisyonuyla uzaktan yakından alakası yok.

Üstelik Jailson’a 8 maçın yanı sıra Fatih Terim’e 7, Hasan Şaş’a 8, Ndiaye’ye 5, Garry Rodrigues 3, Ryan Donk’a da 6 maç ceza verilmiş, asıl mağdur olan biz olmuşuz yine neredeydiniz sorusuna cevap olarak hapisteydik demek daha doğru.

Reactions: Gerekli24
Münir 4 maç aldı. Feghuli acı ile vurdu 2 maç aldı. Marcao nerede tokat atıyor ben görmedim.
------

Ah umarım şöyle bir dünya derbisi tekrar görürüz. 😋