Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,082
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Birazda haddinden fazla geriye mi çekildik?Adamların doldurup boşaltmalarına karşı panik yaptık, sonrasında olan oldu. Son dakikalarda panik yapmamak çok zor.
Katıldığım için olmamış attım yani sana değil Şenol’a aslında.Birazda haddinden fazla geriye mi çekildik?
Bizim sıkıntımız geriye çekilmekten ziyade, gol attıktan sonra dengesiz oyun profili çizmemiz. Golü atıyoruz, dengesiz oynamaya başlıyoruz. Oyun planı diye bir şey de kalmıyor. Oyuncuların birbiriyle iletişimi de kötü, verdikleri kararlar da kötü. Dengeli oynayıp doğru dürüst karar vermiş olsalar, şu anda maçı farklı kazanırdık.Birazda haddinden fazla geriye mi çekildik?
Bu takıma karşı savunma mi Aykut kocaman gelsin😂Yazıklar olsun Hollanda Norveç yenip kimleri yenemiyorlar
Ah be gitsek yine Tarkan yazsa şarkıMaçı izleme gereği duymadım ama son saniyede 2 puan kaybetmek çok kötü oldu. 2002’den beri Dünya Kupasına hasretiz, o sene gelecek sene olsun bari…
Valla Aykut konusunda da emin değilim ben farklı biri lazım gelecekseBu takıma karşı savunma mi Aykut kocaman gelsin
Kıraç uzak dursunAh be gitsek yine Tarkan yazsa şarkı
------
Valla Aykut konusunda da emin değilim ben farklı biri lazım gelecekse
"Jenerasyon" saçmalığından cidden sıkılmadın değil mi?Katıldığım için olmamış attım yani sana değil Şenol’a aslında.
Şenol derhal istifa etmeli. Bu jenerasyona yazık oluyor onun yüzünden…
Altay yorgun olabilir fenerbahcenin maçları kaç dakika üzülüyor 8 dakika uzadı 3 maçı daHerkes hak ettiğini elbet yaşar. Şenol Güneş erken yaşadı. Şimdi sen geç bir daha ki maç kaleye. Bir sonraki maç da kamuoyunu daha iyi takip et. Belki daha iyi 11 yazarlar sana. Milletin ağzına göre kadro kurmaya devam ettikçe seni ezmeye devam ederler. Kaç yaşına geldin hâlâ birilerine yaranma peşindesin.
"Jenerasyon" saçmalığından cidden sıkılmadın değil mi?![]()
Andrew Myler bu iyi bir teknik direktör olur @ArafMilli takım gençleşti diye sevinmiştik ama aynı zamanda gençleşmesi gereken şey, arka plandaki isim. Takımı genç beyinler yönetmeli, kendini tekrar edenler değil.
Stephen kenny olabilir bizde irlanda bulur teknik direktörBen hayatımda bu kadar boş bir takım görmedim. Son dakikada gereksiz yere o aptalca faulü yapan kişi derhal futbolu bırakmalı. Yani bıraksaydın da adam o topu alıp ceza sahasına girseydi, ne yapabilirdi yani en fazla ne yapabilirdi? Sen adamlara bütün maç boyunca bulamadıkları kadar muhteşem bir fırsat verirsen golü de atarlar. Yazıklar olsun..![]()
Kalede Altay vardı alparslan futbolu bırakmalıKalede Altay olsa o golleri yemezdi. Yazıklar olsun sana rezil kaleci.
Siz de Altay’ı öldürmeyin hemen, gereksiz goller yedi ama bu onun kötü bir kaleci olduğu anlamına gelmiyorKalede Altay olsa o golleri yemezdi. Yazıklar olsun sana rezil kaleci.
Altay sistem değişikliğinden şoka uğradı biz irlanda sistemi oynuyuz shamrock rovers sistemiyleSiz de Altay’ı öldürmeyin hemen, gereksiz goller yedi ama bu onun kötü bir kaleci olduğu anlamına gelmiyor![]()
Uğurcan normal gol yiyince ne tepkiler alıyor böyle yaparak iki kaleciyi de yıpratıyoruzSiz de Altay’ı öldürmeyin hemen, gereksiz goller yedi ama bu onun kötü bir kaleci olduğu anlamına gelmiyor![]()
Uğurcan da kötü kaleci değil ama siz her fırsatta onu gömmek için pusuda bekledinizSiz de Altay’ı öldürmeyin hemen, gereksiz goller yedi ama bu onun kötü bir kaleci olduğu anlamına gelmiyor![]()