Türkiye - Karadağ | 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri 4. Maçı

Birazda haddinden fazla geriye mi çekildik?
Bizim sıkıntımız geriye çekilmekten ziyade, gol attıktan sonra dengesiz oyun profili çizmemiz. Golü atıyoruz, dengesiz oynamaya başlıyoruz. Oyun planı diye bir şey de kalmıyor. Oyuncuların birbiriyle iletişimi de kötü, verdikleri kararlar da kötü. Dengeli oynayıp doğru dürüst karar vermiş olsalar, şu anda maçı farklı kazanırdık.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Herkes hak ettiğini elbet yaşar. Şenol Güneş erken yaşadı. Şimdi sen geç bir daha ki maç kaleye. Bir sonraki maç da kamuoyunu daha iyi takip et. Belki daha iyi 11 yazarlar sana. Milletin ağzına göre kadro kurmaya devam ettikçe seni ezmeye devam ederler. Kaç yaşına geldin hâlâ birilerine yaranma peşindesin.

Katıldığım için olmamış attım yani sana değil Şenol’a aslında.

Şenol derhal istifa etmeli. Bu jenerasyona yazık oluyor onun yüzünden…
"Jenerasyon" saçmalığından cidden sıkılmadın değil mi? :)

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Herkes hak ettiğini elbet yaşar. Şenol Güneş erken yaşadı. Şimdi sen geç bir daha ki maç kaleye. Bir sonraki maç da kamuoyunu daha iyi takip et. Belki daha iyi 11 yazarlar sana. Milletin ağzına göre kadro kurmaya devam ettikçe seni ezmeye devam ederler. Kaç yaşına geldin hâlâ birilerine yaranma peşindesin.

"Jenerasyon" saçmalığından cidden sıkılmadın değil mi? :)
Altay yorgun olabilir fenerbahcenin maçları kaç dakika üzülüyor 8 dakika uzadı 3 maçı da

Milli takım gençleşti diye sevinmiştik ama aynı zamanda gençleşmesi gereken şey, arka plandaki isim. Takımı genç beyinler yönetmeli, kendini tekrar edenler değil.

Ben hayatımda bu kadar boş bir takım görmedim. Son dakikada gereksiz yere o aptalca faulü yapan kişi derhal futbolu bırakmalı. Yani bıraksaydın da adam o topu alıp ceza sahasına girseydi, ne yapabilirdi yani en fazla ne yapabilirdi? Sen adamlara bütün maç boyunca bulamadıkları kadar muhteşem bir fırsat verirsen golü de atarlar. Yazıklar olsun.. :A

Kalede Altay olsa o golleri yemezdi. Yazıklar olsun sana rezil kaleci.

Ben hayatımda bu kadar boş bir takım görmedim. Son dakikada gereksiz yere o aptalca faulü yapan kişi derhal futbolu bırakmalı. Yani bıraksaydın da adam o topu alıp ceza sahasına girseydi, ne yapabilirdi yani en fazla ne yapabilirdi? Sen adamlara bütün maç boyunca bulamadıkları kadar muhteşem bir fırsat verirsen golü de atarlar. Yazıklar olsun.. :A
Stephen kenny olabilir bizde irlanda bulur teknik direktör
------

Kalede Altay olsa o golleri yemezdi. Yazıklar olsun sana rezil kaleci.
Kalede Altay vardı alparslan futbolu bırakmalı

• İlginç
Reactions: MasacRE
Sen ne zaman geriye çekilirsin? Rakip takım senin dengindir veya senden üstündür. Karadağ dengin mi? Sen onlara onların ceza sahası önünde başlayan bir pres yapsan sana "herhangi" bir karşılık verebilirler mi? Buna güçleri yeter mi?

Maçın ilk 25 dakikalık periyodunda gidişat belli olmuştu: teknik direktör değişimi olmazsa ve buna bağlı olarak da bir mucize yaşanmazsa bu takım, bu grubu 3. veya 4. olarak bitirir. Evinde Karadağ'ı yenemedin, deplasmana Cebelitarık'a, sonra da seni muhtemelen hallaç pamuğu gibi bir kenara atacak olan Hollanda'ya gideceksin. 0 veya 1 puan ile dönersin, bir bakmışsın ilk 2 dışındasın. Çok kötü bir oyun, çok.

Siz de Altay’ı öldürmeyin hemen, gereksiz goller yedi ama bu onun kötü bir kaleci olduğu anlamına gelmiyor :A
Uğurcan da kötü kaleci değil ama siz her fırsatta onu gömmek için pusuda beklediniz :A Benim derdim Altay değil aslında, sadece bu boş kaleci tartışmasını gereksiz buluyorum :A