Türkiye - Karadağ | 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri 4. Maçı

Uğurcan konusundan bağımsız Okay, Hakan, Yusuf orta sahası çok kötü tercih. Cengiz sürpriz şeyler yapmazsa Karadağ bizi cin gibi çarpar. Hoca da maçtan sonra yağmur mağmur bir şeyler anlatır.

Formda bir Cengiz topu ileri taşıyıp, sağlam bir şutla topu ağlara gönderebilir, yeter ki formunda olsun.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
İngiltere, Cengiz'in bir senesini yedi. Türk futbolcuların o ligden uzak durması gerek. Cenk'in de bacakları bitti orada.

• Üzücü
Oyuncular çok kötü karar veriyor pas atarken, şut çekerken ya da orta açarken. Doğru dürüst karar verilmiş olsa, şimdi bir gol daha bulabilirdik.

Uğurcan konusundan bağımsız Okay, Hakan, Yusuf orta sahası çok kötü tercih. Cengiz sürpriz şeyler yapmazsa Karadağ bizi cin gibi çarpar. Hoca da maçtan sonra yağmur mağmur bir şeyler anlatır.
Akıyor.
------

Uğurcan böyle gol yenir mi kardeşim? Kalede Altay olsa yemezdi. Adam ligin bire birde en iyi kalecisi sonuçta. :)

Son düzenleme:
Kenan'a bir dakika bile dayanamıyorum. Şunu iyi ki almadık. Herif Umut Bulut'un düşük versiyonu.

• Güldürdün
Hocanın kadro istikrarı adı altında vasat oyuncularda ısrar etmesi beni yoruyor.
Fatih Terim de aynı, Şenol Güneş de aynı. Yaşlanınca insan ilginç kararlar verebiliyor. Bu yüzden yaşı ilerlemiş insanlar mümkünse başa geçmemeli. Özellikle de istikrarını koruyamıyorsa başa geçmemeli, mesela Ferguson değilse. Ferguson 70'inden sonra da teknik direktörlüğe devam etti ama istikrarından taviz vermedi ve teknik direktörlüğü zirvede bıraktı.

Son dakikada gol yemeyi çok seven bir yapımız var atmayı sevdiğimiz kadar, son dakikada yedik golü sonuç olarak ve 2-2- berabere kaldık. 2-0'dan maçı vermiş olduk.

• Üzücü
Reactions: 12.Adam
Son dakikada gol yemeyi çok seven bir yapımız var atmayı sevdiğimiz kadar, son dakikada yedik golü sonuç olarak ve 2-2- berabere kaldık. 2-0'dan maçı vermiş olduk.
Ceza sahası yakınında öyle gereksiz faul yapılır mı?

• Beğendim
Reactions: Araf