Uğurcan konusundan bağımsız Okay, Hakan, Yusuf orta sahası çok kötü tercih. Cengiz sürpriz şeyler yapmazsa Karadağ bizi cin gibi çarpar. Hoca da maçtan sonra yağmur mağmur bir şeyler anlatır.
Uğurcan Çakır a da özlü sözün var mı?Altay Bayındır galibiyet yakındır![]()
Akıyor.Uğurcan konusundan bağımsız Okay, Hakan, Yusuf orta sahası çok kötü tercih. Cengiz sürpriz şeyler yapmazsa Karadağ bizi cin gibi çarpar. Hoca da maçtan sonra yağmur mağmur bir şeyler anlatır.
Yok maalesefUğurcan Çakır a da özlü sözün var mı?![]()
Şenol Güneş olsaydı takımın başında alırdınız. Şenol Güneş'in prensi.Kenan'a bir dakika bile dayanamıyorum. Şunu iyi ki almadık. Herif Umut Bulut'un düşük versiyonu.
Ben de nefret derecesinde sevmiyorum bize geldi ne yapalım bana da olcayı hatırlatıyorKenan'a bir dakika bile dayanamıyorum. Şunu iyi ki almadık. Herif Umut Bulut'un düşük versiyonu.
Hocanın kadro istikrarı adı altında vasat oyuncularda ısrar etmesi beni yoruyor.Şenol Güneş olsaydı takımın başında alırdınız. Şenol Güneş'in prensi.![]()
Fatih Terim de aynı, Şenol Güneş de aynı. Yaşlanınca insan ilginç kararlar verebiliyor. Bu yüzden yaşı ilerlemiş insanlar mümkünse başa geçmemeli. Özellikle de istikrarını koruyamıyorsa başa geçmemeli, mesela Ferguson değilse. Ferguson 70'inden sonra da teknik direktörlüğe devam etti ama istikrarından taviz vermedi ve teknik direktörlüğü zirvede bıraktı.Hocanın kadro istikrarı adı altında vasat oyuncularda ısrar etmesi beni yoruyor.
Ceza sahası yakınında öyle gereksiz faul yapılır mı?Son dakikada gol yemeyi çok seven bir yapımız var atmayı sevdiğimiz kadar, son dakikada yedik golü sonuç olarak ve 2-2- berabere kaldık. 2-0'dan maçı vermiş olduk.
Adamların doldurup boşaltmalarına karşı panik yaptık, sonrasında olan oldu. Son dakikalarda panik yapmamak çok zor.Ceza sahası yakınında öyle gereksizi faul yapılır mı?