- Reaksiyon puanı
- 51,353
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
3 puan yeter mi dersin o unvan için?En iyi 3.lerden biri olarak çıkacağız.
3 puan yeter mi dersin o unvan için?En iyi 3.lerden biri olarak çıkacağız.
hırvatları bilmem tanımam ben bizimkilerden bir halt olmucağına güveniyorumSen niye yüceltiyorsun
Averajda önemli.3 puan yeter mi dersin o unvan için?
cavırların daha çok baklavası var diye böyle yapıyon demihırvatları bilmem tanımam ben bizimkilerden bir halt olmucağına güveniyorum
Senin totemler tutuyor buda tutacakHırvatlar 1-0 kazanır. Totem yapayım tutmazsa puan alırız easy point
İnşallah. Yeter ki tutsun her maçtan sıfır puan almaya razıyımSenin totemler tutuyor buda tutacak
Bakalım yarın sürpriz yapıp puan alabilirsek çok iyi olacak, kazanırsak ise süper olacak. Hırvatlardan 3 puanı alırsak diğer iki maçtan 1 puan her türlü gelir.Averajda önemli.Hırvatlardan ve İspanyollardan fark yemememiz lazım ki yemeyiz bence. 1-2 farkla yeniliriz. Çeklere 2-3 fark atmamız gerekir ama. +1, +2 averaj yeterli olur mu muamma. En az 4 puan şart.
Çekleri yeneriz yenmemiz lazım. Türkiye turnuvada ilerlemek istiyorsa bi zahmet yensin Çekleri.Bakalım yarın sürpriz yapıp puan alabilirsek çok iyi olacak, kazanırsak ise süper olacak. Hırvatlardan 3 puanı alırsak diğer iki maçtan 1 puan her türlü gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?