- Reaksiyon puanı
- 51,345
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
3 puan yeter mi dersin o unvan için?En iyi 3.lerden biri olarak çıkacağız.![]()
3 puan yeter mi dersin o unvan için?En iyi 3.lerden biri olarak çıkacağız.![]()
hırvatları bilmem tanımam ben bizimkilerden bir halt olmucağına güveniyorumSen niye yüceltiyorsun![]()
![]()
Averajda önemli.3 puan yeter mi dersin o unvan için?![]()
cavırların daha çok baklavası var diye böyle yapıyon demihırvatları bilmem tanımam ben bizimkilerden bir halt olmucağına güveniyorum![]()
Senin totemler tutuyor buda tutacakHırvatlar 1-0 kazanır. Totem yapayım tutmazsa puan alırız easy point![]()
İnşallah. Yeter ki tutsun her maçtan sıfır puan almaya razıyımSenin totemler tutuyor buda tutacak![]()
![]()
Bakalım yarın sürpriz yapıp puan alabilirsek çok iyi olacak, kazanırsak ise süper olacak. Hırvatlardan 3 puanı alırsak diğer iki maçtan 1 puan her türlü gelir.Averajda önemli.Hırvatlardan ve İspanyollardan fark yemememiz lazım ki yemeyiz bence. 1-2 farkla yeniliriz. Çeklere 2-3 fark atmamız gerekir ama. +1, +2 averaj yeterli olur mu muamma. En az 4 puan şart.
![]()
Çekleri yeneriz yenmemiz lazım. Türkiye turnuvada ilerlemek istiyorsa bi zahmet yensin Çekleri.Bakalım yarın sürpriz yapıp puan alabilirsek çok iyi olacak, kazanırsak ise süper olacak. Hırvatlardan 3 puanı alırsak diğer iki maçtan 1 puan her türlü gelir.![]()