Türkiye - Hırvatistan | Euro 2016 D Grubu İlk Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Arda'nın daha önce yıldızı parlamıştı ama. Tepki aldığı zamanlar 8. olduğumuz sezondu o zamanlar tüm takıma tepki gösteriliyordu. Arda'da nasibini almıştı tabii bu protestolardan.
Tamam Ersun Yanal'la Manisa'da paryalıp Galatasaray'a döndükten sonra iyi futbol oynadığı dönemler oldu ama Atletico'da oynadığının yarısını oynamadı yani bunu söylüyorum. Bir Oğuzhan Özyakup kadar da oynamadı. Daha dün gibi gözümün önünde, yıllardır ligde özellikle 3 büyüklerin izlemediğim tek maçı yoktur.

@-KADİR- Eyfel Kulesi'nin önünde "Aziz Yıldırım istifa!" pankartı açarken görülmüş.

Bu arada nerelerdesin? Fenerbahçe'nin düştüğü durumdan olsa gerek futbolla ilişiğini kestin heralde, tahmin de yapmadığına göre?

futbolla arama mesafe koymayı düşündüğüm doğrudur ; az önce yaptım hırvatistan ın kazanacağını düşünüyorum

futbolla arama mesafe koymayı düşündüğüm doğrudur ; az önce yaptım hırvatistan ın kazanacağını düşünüyorum
Sıkma canını Fenerbahçe'nin ölüsü bile bu ligde her zaman ilk 2'de olmuştur. Yakın zamanda Galatasaray Cevat Güler ile şampiyon olduğu sene takım dökülüyordu. Süper Lig'de şampiyon olmak çok zor değil. Lig tekrar başlayınca her şey unutulur ve yeni bir heyecan umut başlar.

Tam yazımı güzelce noktalayacakken aklıma Perreira geldi. Yukarıdaki yazdıklarımdan vazgeçtim kaale alma?

Geç bakalım dalganı neyse ki ikna olmamıştım artık yargıtay kararını bekliyoruz onun dışında bir beklentim yok

Şerefsizlerin açtığı taga bak
KurdsSupportCroatia

1 Puan iyi, 3 puan çok çok iyi olur. Mağlup olursak da umudumuzu yitirmemeliyiz.

Hakan-Mehmet ikilisi hiç güven vermiyor stoperde. Orta saha da yavaş ve hantal. Ozan umarım bizi şaşırtır. Duran toplar büyük kozumuz olacak. Duran toptan atarız bir tane kesin.

Hadi bakalım büyük bir merak ve heyecanla bekliyoruz maçı, başarılar milli takıma, vurdukları gol, yedikleri ofsayt olsun, amin.

ALLAHU AKBARRR hazır mıyız beyler
8 senedir bu anı bekliyoruz Allah yardımcımız olsun

Hırvatların da çok şeyindeydi aga
Bu haysiyet yoksunları senin verdiğin vergilerden yararlanıp seninle aynı havayı soluyor