@Çiğdem- ve ben realizm akımının öncüleri olarak duygusallığa kapılmadan gerçekleri gördük ve yenileceğiz dedikTotemin yine tuttu 3 puanı kapmışsın?Bu arada Hikmet hocanın yanındaki kızı mı?
Bilmiyorum nesi
@Çiğdem- ve ben realizm akımının öncüleri olarak duygusallığa kapılmadan gerçekleri gördük ve yenileceğiz dedikTotemin yine tuttu 3 puanı kapmışsın?Bu arada Hikmet hocanın yanındaki kızı mı?
Bu sana göre öyle. Benim futbol bilgimi ölçmek de senin işin değil tabi. Ozan bu takımda oynamayı hak etmiyor. Asıl futboldan anlayanlar bunu görür. Koşması mücadele etmesi onun yeteneklerinin sınırlı olduğunu ve takımın kurgusunu bozup herkesin farklı mevkilerde oynayıp kaybetmemizi engellemiyor. Asla ve asla oynamamalıdır.Ozanı eleştiren futboldan bir gram anladığını düşünmüyorum . Yetenekleri sınırlı bir emre değil ama
Milli Takımımızda bugün en çok koşan, en çok top kapan ve en çok ikili mücadele kazanan isim Ozan Tufan oldu. Bu adamın belini eletiriyorsunuz maçta saçını düzeltmişmis sonra bu ülkede niye futbol gelişmiyor böyle twitterda spor yorumlayan olursa olacağı bu . Twittrrda niaseyi alınmaması için bin takla atılır ne oldu .
Yeni evlendi ya. Pas attık gol atarsın diye ama nerdeee?@Çiğdem- ve ben realizm akımının öncüleri olarak duygusallığa kapılmadan gerçekleri gördük ve yenileceğiz dedik
Bilmiyorum nesi
Fatih terim futboldan ve futbolcudan anlamıyor demek )))Bu sana göre öyle. Benim futbol bilgimi ölçmek de senin işin değil tabi. Ozan bu takımda oynamayı hak etmiyor. Asıl futboldan anlayanlar bunu görür. Koşması mücadele etmesi onun yeteneklerinin sınırlı olduğunu ve takımın kurgusunu bozup herkesin farklı mevkilerde oynayıp kaybetmemizi engellemiyor. Asla ve asla oynamamalıdır.
Fatih hocanın bazı inat ettiği oyuncular olur. Bu da onlardan, ne yaparsa yapsın çıkarmaz kadrodan. İlk 11 hazırlarken önce Ozan yazıyor sonra diğer oyuncuları koyuyor diyordu bir yorumcu. Artık buna inanmaya başladım iyice hele bidaki maçta da oynarsa kesin olacak bu. Adamın kapasitesi sınırlı bu net anlaşılıyor. Fener de bile 11 oynayamazken Euro 2016 gibi önemli bir turnuvada milli takımda asla 11 oynamamalı. Bunu diyen çok fazla kişi vardır eminim.Fatih terim futboldan ve futbolcudan anlamıyor demek )))
Bunu diyen çok kişi var ondan Türkiye en antrenör fatih terim yıllardır onu geçen olmadi. Fatih terim gelmeden önce kimse milli takım maçlarına bile gitmiyordu. Milli takimda çok formsuz oyuncu var ama en formda olan yedek ozan başka söze gerek var mı))Fatih hocanın bazı inat ettiği oyuncular olur. Bu da onlardan, ne yaparsa yapsın çıkarmaz kadrodan. İlk 11 hazırlarken önce Ozan yazıyor sonra diğer oyuncuları koyuyor diyordu bir yorumcu. Artık buna inanmaya başladım iyice hele bidaki maçta da oynarsa kesin olacak bu. Adamın kapasitesi sınırlı bu net anlaşılıyor. Fener de bile 11 oynayamazken Euro 2016 gibi önemli bir turnuvada milli takımda asla 11 oynamamalı. Bunu diyen çok fazla kişi vardır eminim.
Çok işim var abi maçı da adam gibi izleyemedim espirileri trollüm @Maskeli Fedai'ye paslaYeni evlendi ya. Pas attık gol atarsın diye ama nerdeee?
hahahha aa ben demiştim bir halt olmaz bunlardan diye futboldan anlamaya gerek yok türk erkekleri türk kadınlarından sorulurÜzülmeyin millet. Suçluyu buldum. Tez vakit ceza kesile!
Şom ağız mı diyeyim, temiz kalbiyle mi yazmiş diyeyim de almayın bu kızı böyle konularadışlayın öteleyin itin kakın pis kaka diyin@Çiğdem- naptın sen yaa
https://fav10.net/forum/threads/türkiye-hırvatistan-euro-2016-maçı-tahminleri.258414/#post-2757309
aga dün bu yoruma cevap verecektim şimdi aklıma geldi sen maçı izlediğine eminmisin izlediysen sıkıntı var çünküAyar oldum maça, rahat alabileceğimiz maçta yeniliyoruz. Hiç yoktan1-1 bitebilirdi.
Arda Turan'ın ismini duyan var mı bugün? Volkan Şen zaten ağır ağır hareket. Diyecek söz yok, bizim iddia da yattı @EFE UYSAL
İzlemeden önce rahat alabileceğimi düşünmüştüm, bence basit bir maçtı.aga dün bu yoruma cevap verecektim şimdi aklıma geldi sen maçı izlediğine eminmisin izlediysen sıkıntı var çünküadamlar resmen bizi dağıttı nasıl rahat alacağımız maç oluyorsen dua et 5 yenemedik
Maç yorumu yapayım kısaca; arda bitmiş resmen bence böyle oynayacaksa yedek kalmalı. Hakan çalhanoğlu ne işe yarar anlamıyorum berbat oynuyor bu adamın milli takıma alınması bile saçma ne numarası var hala çözebilmiş değilim. kanatlarda arda ve hakan gibi çalım atamayan çok yavaş adamlar olunca forvettekiler etkisiz eleman olunca üretkenlik sıfıra indi. kanat organizasyonu yok volkan şen mal mal top kayıpları yaptı. pas vereceği yerde vermiyor ne oynadığı belli değil.
Ozan Tufan a laf söyleyenler maçı nereleriyle izlediler cidden çok merak ediyorum. Ya benim gözlerde sorun var ya onlarda adam milli takımın en iyisiydi herkes döküldü ozan hariç. tek pozisyonumuzda iyi vuramasa da onunla geldi çok enteresan gerçekten anlamıyorum bazı insanları
ispanya eski gücünde değil yenebiliriz ama bu maça göre imparator ayarı vermeli kadroya
Volkan
gökhan hakan mehmet topal caner
volkan şen oğuzhan ozan tufan emre mor arda(mecburen)
yunus mallı
Kadroya katılıyorum ama Arda yerine Çalhanoğlu bence. Çalhanoğlu uzaktan bir şut çeker veya bir frikik kullanır skor yapar Arda'da o bile yok.aga dün bu yoruma cevap verecektim şimdi aklıma geldi sen maçı izlediğine eminmisin izlediysen sıkıntı var çünküadamlar resmen bizi dağıttı nasıl rahat alacağımız maç oluyorsen dua et 5 yenemedik
Maç yorumu yapayım kısaca; arda bitmiş resmen bence böyle oynayacaksa yedek kalmalı. Hakan çalhanoğlu ne işe yarar anlamıyorum berbat oynuyor bu adamın milli takıma alınması bile saçma ne numarası var hala çözebilmiş değilim. kanatlarda arda ve hakan gibi çalım atamayan çok yavaş adamlar olunca forvettekiler etkisiz eleman olunca üretkenlik sıfıra indi. kanat organizasyonu yok volkan şen mal mal top kayıpları yaptı. pas vereceği yerde vermiyor ne oynadığı belli değil.
Ozan Tufan a laf söyleyenler maçı nereleriyle izlediler cidden çok merak ediyorum. Ya benim gözlerde sorun var ya onlarda adam milli takımın en iyisiydi herkes döküldü ozan hariç. tek pozisyonumuzda iyi vuramasa da onunla geldi çok enteresan gerçekten anlamıyorum bazı insanları
ispanya eski gücünde değil yenebiliriz ama bu maça göre imparator ayarı vermeli kadroya
Volkan
gökhan hakan mehmet topal caner
volkan şen oğuzhan ozan tufan emre mor arda(mecburen)
yunus mallı
Kesinlikle oynamalı çok genç çok iyi teknik ve özellikleri var katedeceği daha çok yol vat tıpkı Oğuzhan gibiKadroya katılıyorum ama Arda yerine Çalhanoğlu bence. Çalhanoğlu uzaktan bir şut çeker veya bir frikik kullanır skor yapar Arda'da o bile yok.
çalhanoğlunu hiç beğenmiyorum sırf frikik atacak diye 90 dakka 10 kişi oynayamayız ki dün duran topları hepsini ön direğe kesti onu canerde yapar. İnşallah ispanya maçında oynamazKadroya katılıyorum ama Arda yerine Çalhanoğlu bence. Çalhanoğlu uzaktan bir şut çeker veya bir frikik kullanır skor yapar Arda'da o bile yok.
nasıl basit oluyor yavİzlemeden önce rahat alabileceğimi düşünmüştüm, bence basit bir maçtı.
Maç başladıktan sonraki yorumlarıma bak, çok iyi oynadıklarını ve ilk dakikalardan 1-0 öne geçeceğini de dile getirdim. 2. yarı iyi bastıracağımızı düşündüm ama yanıldm.
Hırvatistan'ın ilk dakikalarda bastırıp 1 gol atacağını, sonra bizimkilerin iki gol atarak maçı bitireceğini düşünmüştüm.çalhanoğlunu hiç beğenmiyorum sırf frikik atacak diye 90 dakka 10 kişi oynayamayız ki dün duran topları hepsini ön direğe kesti onu canerde yapar. İnşallah ispanya maçında oynamaz
nasıl basit oluyor yav
O teknik kimde var abi takımda slovenya maçındaki ortasını görmedinmi Burak atamsaydı rezil rüsfa olurdu resmen.Paslarını dün görmedin heralde çalıştı hemde daha çok genç 22 yaşında daha yol katedecekçalhanoğlunu hiç beğenmiyorum sırf frikik atacak diye 90 dakka 10 kişi oynayamayız ki dün duran topları hepsini ön direğe kesti onu canerde yapar. İnşallah ispanya maçında oynamaz
aga adam kanat oynuyor hız yok çalım yok ne tekniğinden bahsediyorsun Allah aşkına takıma en ufak katkısı yok. yol katedecekse etsin öyle gelsin bu şekilde 1 kişi eksik oynuyor sağ kanat ölüyorO teknik kimde var abi takımda slovenya maçındaki ortasını görmedinmi Burak atamsaydı rezil rüsfa olurdu resmen.Paslarını dün görmedin heralde çalıştı hemde daha çok genç 22 yaşında daha yol katedecekİspanya maçında duran topa ve onun şutlarına ihtiyacımız var 11de olacaktır
Arda naptı aga çalım attımı hız varmıydıaga adam kanat oynuyor hız yok çalım yok ne tekniğinden bahsediyorsun Allah aşkına takıma en ufak katkısı yok. yol katedecekse etsin öyle gelsin bu şekilde 1 kişi eksik oynuyor sağ kanat ölüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?