A Grubuna yükseleceğiz, artı kimse bunu dile getirmiyor ama Dünya Kupası için playoff biletini alacağız.Bir ṣey soracağım: bu grubu lider bitirsek, ne olacak?
A Grubuna yükseleceğiz, artı kimse bunu dile getirmiyor ama Dünya Kupası için playoff biletini alacağız.Bir ṣey soracağım: bu grubu lider bitirsek, ne olacak?
A Grubuna yükseleceğiz, artı kimse bunu dile getirmiyor ama Dünya Kupası için playoff biletini alacağız.
Tam olarak öyle değil bir video izledim beynim yandı buyur sen de izle.Playoff yani tek takımla 2 maç yapıp direk dünya kupasına gideriz kazanırsak dimi? İṣte Kerem bunu harcadı..
Tam olarak öyle değil bir video izledim beynim yandı buyur sen de izle.
Dedim sana değil mi?Resmen beynim ṣuan 🔥
Dedim sana değil mi?
Anlarsan yazarsın canım.Yarın tekrar dinliyeyim gece gece oturmadı
İlk takımlar direk gidiyor diyor. İkinci takım play off. 3. Ve 4. Takım kendi aralarında oynayacak herhalde o kısım karışık ve hızlı geçiyorTam olarak öyle değil bir video izledim beynim yandı buyur sen de izle.
Şimdi grubu lider bitirirsek play off u garantiliyoruz yanlış mıyım?İlk takımlar direk gidiyor diyor. İkinci takım play off. 3. Ve 4. Takım kendi aralarında oynayacak herhalde o kısım karışık ve hızlı geçiyor
Sunucu direk gider diyor dünya kupasına.Şimdi grubu lider bitirirsek play off u garantiliyoruz yanlış mıyım?
Şimdi grubu lider bitirirsek play off u garantiliyoruz yanlış mıyım?
Sunucu direk gider diyor dünya kupasına.
------
Bunu ben bilmiyordum sen attın videoyu ona göre tamamen anladığım bu
Uluslar liginde gruplarını lider bitirenler direkt gider dememiş.Sunucu direk gider diyor dünya kupasına.
------
Bunu ben bilmiyordum sen attın videoyu ona göre tamamen anladığım bu
🐙@RüzgarGülü maç bitmiş sonuç kesinleşmiş daha oy verme açık onu saatlik ayarla bir dahaki sefere. Maç başlayacağı saatte kapanacak şekilde.
Ben ve @tekin doğru tahmin etmişiz
En başta gider diyorUluslar liginde gruplarını lider bitirenler direkt gider dememiş.
Saatlik de mi var sadece gün zannediyordum@RüzgarGülü maç bitmiş sonuç kesinleşmiş daha oy verme açık onu saatlik ayarla bir dahaki sefere. Maç başlayacağı saatte kapanacak şekilde.
Ben ve @tekin doğru tahmin etmişiz
Aynen kral çözmüş 1. Direk gidiyor sunucunun dediği gibi.Olayı çözdüm galiba.
Dünya kupası elemelerine Avrupa'dan 54 takım katılıyor ve bunlar 12 gruba dağılıyor. Birinci olanlar, direk dünya kupasına gidiyor.
Bu gruplarda ikinci olan 12 takım playoffa gidiyor. Ek olarak, Ulusal liginden 4 en iyi grup birincisi de playoff hakkı kazanıyor. Eğer dünya kupası elemelerde birinci veya ikinci olduysa Ulusal lig grup birincisi, en iyi 4 takımdan sayılmıyor.
Ulusal lig de, toplam 14 grup var.
Yani Türkiye, Ulusal B ligi 4. grubunda birinci bitirirse, ṣimdilik playoffa gitmeye aday oluyor. Ek olarak birinci bitirdiği için A ligine çıkacak.
Dünya kupası elemelerinde birinci veya ikinci olmaz ise ve en iyi 4 Ulusal lig birincisinden birisi olursa, dünya kupası elemeri 12 ikinci olan takım ile 4 Ulusal lig birincileri playoff oynuyor.
Playofftaki 16 takım, 4erli gruba dağılır ve her grupta yarı final ve final olarak oynanır. Kazanan 4 takım, dünya kupa eleme gruplarında birinci olan 12 takım ile (yani toplam 16 takım) beraber dünya kupasına gider. Avrupadan 16 takım, 2026 dünya kupasına gidebilecek. Bu arada 2026 dünya kupası 3 ülkede ve ilk kez 48 takım ile gerçekleṣecek.
@12.Adam @RüzgarGülü
Artık öğrenmiş oldunEn başta gider diyor
Saatlik de mi var sadece gün zannediyordum
Bu arada sonradan oy kullanmissindir seni uyanık
Burdan sonucu doğru tahmin eden @tekin tebrik ediyorum
------
Aynen kral çözmüş 1. Direk gidiyor sunucunun dediği gibi.
En başta gider diyor
Saatlik de mi var sadece gün zannediyordum
Bu arada sonradan oy kullanmissindir seni uyanık
Burdan sonucu doğru tahmin eden @tekin tebrik ediyorum
------
Aynen kral çözmüş 1. Direk gidiyor sunucunun dediği gibi.
Tamam kraliçe öyle diyorsan öyledir. Kral diye hitap ediyordum herkese o yüzden kraliçe dedim sana yanlış anlaşılmasın
Boyle bilgileri gece gece kafamıza sokan @12.Adam i kınıyorumHayır daha belli değil ki. Farz et dünya kupası elemelerinde birinci ve ikinci olamadık. Ulusal liginde birinci olsak bile önce en iyi 4 birinciden biri olmamız gerek.