Türkiye 0-0 Galler l Uluslar B Ligi Milli Takım Maçı

Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • This poll will close: .
Olayı çözdüm galiba.

Dünya kupası elemelerine Avrupa'dan 54 takım katılıyor ve bunlar 12 gruba dağılıyor. Birinci olanlar, direk dünya kupasına gidiyor.

Bu gruplarda ikinci olan 12 takım playoffa gidiyor. Ek olarak, Ulusal liginden 4 en iyi grup birincisi de playoff hakkı kazanıyor. Eğer dünya kupası elemelerde birinci veya ikinci olduysa Ulusal lig grup birincisi, en iyi 4 takımdan sayılmıyor.

Ulusal lig de, toplam 14 grup var.

Yani Türkiye, Ulusal B ligi 4. grubunda birinci bitirirse, ṣimdilik playoffa gitmeye aday oluyor. Ek olarak birinci bitirdiği için A ligine çıkacak.

Dünya kupası elemelerinde birinci veya ikinci olmaz ise ve en iyi 4 Ulusal lig birincisinden birisi olursa, dünya kupası elemesinde 12 ikinci olan takım ile 4 Ulusal lig birincileri playoff oynuyor.

Playofftaki 16 takım, 4erli gruba dağılır ve her grupta yarı final ve final olarak oynanır. Kazanan 4 takım, dünya kupa eleme gruplarında birinci olan 12 takım ile (yani toplam 16 takım) beraber dünya kupasına gider. Avrupadan 16 takım, 2026 dünya kupasına gidebilecek. Bu arada 2026 dünya kupası 3 ülkede ve ilk kez 48 takım ile gerçekleṣecek.

@12.Adam @RüzgarGülü

Uluslar liginde gruplarını lider bitirenler direkt gider dememiş. :A
En başta gider diyor :D
@RüzgarGülü maç bitmiş sonuç kesinleşmiş daha oy verme açık :A onu saatlik ayarla bir dahaki sefere. Maç başlayacağı saatte kapanacak şekilde.
Ben ve @tekin doğru tahmin etmişiz :A
Saatlik de mi var sadece gün zannediyordum :F

Bu arada sonradan oy kullanmissindir seni uyanık :D

Burdan sonucu doğru tahmin eden @tekin tebrik ediyorum :)
------

Olayı çözdüm galiba.

Dünya kupası elemelerine Avrupa'dan 54 takım katılıyor ve bunlar 12 gruba dağılıyor. Birinci olanlar, direk dünya kupasına gidiyor.

Bu gruplarda ikinci olan 12 takım playoffa gidiyor. Ek olarak, Ulusal liginden 4 en iyi grup birincisi de playoff hakkı kazanıyor. Eğer dünya kupası elemelerde birinci veya ikinci olduysa Ulusal lig grup birincisi, en iyi 4 takımdan sayılmıyor.

Ulusal lig de, toplam 14 grup var.

Yani Türkiye, Ulusal B ligi 4. grubunda birinci bitirirse, ṣimdilik playoffa gitmeye aday oluyor. Ek olarak birinci bitirdiği için A ligine çıkacak.

Dünya kupası elemelerinde birinci veya ikinci olmaz ise ve en iyi 4 Ulusal lig birincisinden birisi olursa, dünya kupası elemeri 12 ikinci olan takım ile 4 Ulusal lig birincileri playoff oynuyor.

Playofftaki 16 takım, 4erli gruba dağılır ve her grupta yarı final ve final olarak oynanır. Kazanan 4 takım, dünya kupa eleme gruplarında birinci olan 12 takım ile (yani toplam 16 takım) beraber dünya kupasına gider. Avrupadan 16 takım, 2026 dünya kupasına gidebilecek. Bu arada 2026 dünya kupası 3 ülkede ve ilk kez 48 takım ile gerçekleṣecek.

@12.Adam @RüzgarGülü
Aynen kral çözmüş 1. Direk gidiyor sunucunun dediği gibi.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

------

Artık öğrenmiş oldun :A
Ayrıca:
IMG_3591.jpeg

------

Hayır daha belli değil ki. Farz et dünya kupası elemelerinde birinci ve ikinci olamadık. Ulusal liginde birinci olsak bile önce en iyi 4 birinciden biri olmamız gerek. :D

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Tamam kraliçe öyle diyorsan öyledir. Kral diye hitap ediyordum herkese o yüzden kraliçe dedim sana yanlış anlaşılmasın :D

Maçı izleyebildin mi peki?
------

Hayır daha belli değil ki. Farz et dünya kupası elemelerinde birinci ve ikinci olamadık. Ulusal liginde birinci olsak bile önce en iyi 4 birinciden biri olmamız gerek. :D
Boyle bilgileri gece gece kafamıza sokan @12.Adam i kınıyorum :D

Aynı zamanda bilgi için de teşekürler kral :)