- Reaksiyon puanı
- 34,390
- Puanı
- 1,061
Bir zamanlar bana zorla kraliçe denmesi için çabaladığım ima edilmişti bundan dolayı bir ara gıcık kapıyordum bu kelimeye ama diyebilirsinTamam kraliçe öyle diyorsan öyledir. Kral diye hitap ediyordum herkese o yüzden kraliçe dedim sana yanlış anlaşılmasın
Maçı izleyebildin mi peki?
Onun futbol bilgisi daha yüksek aslında onun yerine benden gelsin canı sağolsunBana bir Adana Kebap borçlandın @12.Adam
Direkt dediğin play offa Dünya Kupası na değil. @Yakamoz-AsiEn başta gider diyor
Saatlik de mi var sadece gün zannediyordum
Bu arada sonradan oy kullanmissindir seni uyanık
Burdan sonucu doğru tahmin eden @tekin tebrik ediyorum
------
Aynen kral çözmüş 1. Direk gidiyor sunucunun dediği gibi.
Tamam sık sık deriz artık. Kral yerine kraliçe dedim hallettim peki Reis yerine ne diyebilirimBir zamanlar bana zorla kraliçe denmesi için çabaladığım ima edilmişti bundan dolayı bir ara gıcık kapıyordum bu kelimeye ama diyebilirsin
Misafirlikteydim ama izledim ikinci yarıyı. Pek seyir keyfi yoktu
Bana bir Adana Kebap borçlandın @12.Adam
Feda olsun size canım.Onun futbol bilgisi daha yüksek aslında onun yerine benden gelsin canı sağolsun
BilmemTamam sık sık deriz artık. Kral yerine kraliçe dedim hallettim peki Reis yerine ne diyebilirim
Feda olsun size canım.
Afiyet olsun. 😋
Kral o kadar futbola ilgin var sen bu konu üzerine yoğunlaş ki kafamız takılınca sana soralım.Feda olsun size canım.
Afiyet olsun. 😋
Zey rapçi olduğu için demem cins cins şarkıları var
Bana Zey diyen çoktu aslında ama peki sen bilirsinKral o kadar futbola ilgin var sen bu konu üzerine yoğunlaş ki kafamız takılınca sana soralım.
Teşekürler gece gece canımız çekti. Şişmeyiz umarım
Dosi hanım diyelim o zaman hanım ağa
Bana bir Adana Kebap borçlandın @12.Adam
Bilmem Dosi yada Hanım Ağa dicem bundan sonra isim takmayı sevmem neyse onu diyelim. Zey zaten isminjn kısaltmasıdirBana Zey diyen çoktu aslında ama peki sen bilirsin
insan bildiğinden şaşmamalı. Ben dışarda yemek yerken burada %99 Adana seçiyorum. Geçen değişiklik yapayım dedim benzer bir tür seçtim pişman oldum.
Bir sonraki sefere Adana’dan devam
Kontrol etReaksiyon kralı sen Adanayı veriyor ama 56. mesaja bir beğeni vermiyor.
Yoğunlaşmama çok gerek yok bir kere okusam yeterli bir de Uğur Meleke yi dinler veya okursam konuyla ilgili işlem tamam hatim etmiş gibi oluyorum.Kral o kadar futbola ilgin var sen bu konu üzerine yoğunlaş ki kafamız takılınca sana soralım.
Teşekürler gece gece canımız çekti. Şişmeyiz umarım
Dosi hanım diyelim o zaman hanım ağa
Acılı mı? @RüzgarGülü @Yakamoz-AsiBana Zey diyen çoktu aslında ama peki sen bilirsin
insan bildiğinden şaşmamalı. Ben dışarda yemek yerken burada %99 Adana seçiyorum. Geçen değişiklik yapayım dedim benzer bir tür seçtim pişman oldum.
Bir sonraki sefere Adana’dan devam
Türkiye Karadağ maçı ez win olur mu sence ?Kontrol et
Yoğunlaşmama çok gerek yok bir kere okusam yeterli bir de Uğur Meleke yi dinler veya okursam konuyla ilgili işlem tamam hatim etmiş gibi oluyorum.
------
Acılı mı? @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Onu TR’de denemiştim. İyiydi.Bilmem Dosi yada Hanım Ağa dicem bundan sonra isim takmayı sevmem neyse onu diyelim. Zey zaten isminjn kısaltmasıdir
Beyti mi yedin yoksa adana yerine
Evet o da acılıydıKontrol et
Yoğunlaşmama çok gerek yok bir kere okusam yeterli bir de Uğur Meleke yi dinler veya okursam konuyla ilgili işlem tamam hatim etmiş gibi oluyorum.
------
Acılı mı? @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
İddaa da 💩 a batıyorum. Bizim maçtan uzak dur veya bana sorma.Türkiye Karadağ maçı ez win olur mu sence ?
Damak zevkimiz benziyor bende acılı seviyorum.Onu TR’de denemiştim. İyiydi.
Adına Menekşe koymuşlardı sanki ama görsel benziyordu Adana’ya fakat tadı berbattı. Tuzu basmışlardı parama yazık oldu
------
Evet o da acılıydı
Orda da adana kebap yapan yer var mı? Yurtdışı genelde dönerci var hep sossuzOnu TR’de denemiştim. İyiydi.
Adına Menekşe koymuşlardı sanki ama görsel benziyordu Adana’ya fakat tadı berbattı. Tuzu basmışlardı parama yazık oldu
------
Evet o da acılıydı
İddaa için değil tahminiji alayım diye ya. Karadağ 0 puanı var ya şimdi puan alır mı acaba bizdenİddaa da 💩 a batıyorum. Bizim maçtan uzak dur veya bana sorma.
------
Damak zevkimiz benziyor bende acılı seviyorum.
Olmaz mı. Hem de Türk isimlerle bir sürü varOrda da adana kebap yapan yer var mı? Yurtdışı genelde dönerci var hep sossuz
------
İddaa için değil tahminiji alayım diye ya. Karadağ 0 puanı var ya şimdi puan alır mı acaba bizden
Alamaz diyemiyorum.Orda da adana kebap yapan yer var mı? Yurtdışı genelde dönerci var hep sossuz
------
İddaa için değil tahminiji alayım diye ya. Karadağ 0 puanı var ya şimdi puan alır mı acaba bizden
@12.Adam acıktırdı resmi attı ortayaOlmaz mı. Hem de Türk isimlerle bir sürü var
Diğer düz kebaplarda sos var. İsveç’in sos kültürü yaygın bende alışık olduğum için sossuz yiyemiyorum.
neyse gece gece acıktım düşününce
Haydi iyi geceler
Karadağ ilk puanını bizde alacak diye korkuyorumAlamaz diyemiyorum.