Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Sadece bu sebeple bende bir ara tüm Asi bölümlerini indirmiṣtim. :A
izlediğiniz ve sevdiğiniz bir diziyi veya filmi tekrar tekrar izleyebiliyormusunuz ?
izleyebiliyorsanız helal olsun diyeyim ben bunu başaramıyorum .
çok sevdiğim, süper bulduğum diziler veya filmleri sadece bir kere izlerim, ikinciye izleyemem aynı zevki almam aynı heyecanı almam benlik değil bu işler :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
izlediğiniz ve sevdiğiniz bir diziyi veya filmi tekrar tekrar izleyebiliyormusunuz ?
izleyebiliyorsanız helal olsun diyeyim ben bunu başaramıyorum .
çok sevdiğim, süper bulduğum diziler veya filmleri sadece bir kere izlerim, ikinciye izleyemem aynı zevki almam aynı heyecanı almam benlik değil bu işler :A

Medceziri iki kere, Ezeli en az iki kere, Asi'yi rahat 3 kere izlemiṣimdir. :D

• Güldürdün
Reactions: tekin
Medceziri iki kere, Ezeli en az iki kere, Asi'yi rahat 3 kere izlemiṣimdir. :D
bu dediklerinden ezeli çok sevmiştim ve bir kere izledim
yine breaking bad çok çok sevdiğim bir diziydi yine sadece bir kere izledim asla ikincisi olmaz:D siz izlediğinizi unutuyormusunuz nasıl oluyor tekrar izlemek? ben izlediğimi izlemeye kalkışsam her sahnede bir sonraki sahneyi ezbere biliyorum ne tadı kalıyor ne tuzu mecburen terkediyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
bu dediklerinden ezeli çok sevmiştim ve bir kere izledim
yine breaking bad çok çok sevdiğim bir diziydi yine sadece bir kere izledim asla ikincisi olmaz:D siz izlediğinizi unutuyormusunuz nasıl oluyor tekrar izlemek? ben izlediğimi izlemeye kalkışsam her sahnede bir sonraki sahneyi ezbere biliyorum ne tadı kalıyor ne tuzu mecburen terkediyorum :A

Seneler geçince izleniyor. Hatırlıyor tabi insan bazı cümleleri, sahneleri :D

• Beğendim
Reactions: tekin

Forum İstatistikleri

Konular
172,094
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo