daha iyisi çıkana kadar bu diyorsun yaniAkıncım o zamanda tatlıymış maşallah kuzuma
------
ben kaptırdım bile gönlümüüü
Ekli dosyayı görüntüle 130750
daha iyisi çıkana kadar bu diyorsun yaniAkıncım o zamanda tatlıymış maşallah kuzuma
------
ben kaptırdım bile gönlümüüü
Ekli dosyayı görüntüle 130750
Yoo sonuna kadar bu diyorum 😂daha iyisi çıkana kadar bu diyorsun yani
Mert'in tipine koptummeloş @Angelica nın erkek zevkini bozmak için kösemde akın ve mert hanzoları ünlü ettik ; ikisine de kunçun kunçun etti beklediğimiz gibi ama gitti en sonunda en işe yaramaz olan kanal 7 oğlanına tutuldu, en etkili planımız oldu , sonuçlarına biz bile şaşırdık @Dosi @cookies @Emre Ozansoy @Bully @The_Erinch @tekin @12.Adam @Zeyno Ekli dosyayı görüntüle 130746Ekli dosyayı görüntüle 130747
her yerden kazısalarda izleyenlerin ezberinden nasıl sileceklerki
izlediğiniz ve sevdiğiniz bir diziyi veya filmi tekrar tekrar izleyebiliyormusunuz ?Sadece bu sebeple bende bir ara tüm Asi bölümlerini indirmiṣtim.
izlediğiniz ve sevdiğiniz bir diziyi veya filmi tekrar tekrar izleyebiliyormusunuz ?
izleyebiliyorsanız helal olsun diyeyim ben bunu başaramıyorum .
çok sevdiğim, süper bulduğum diziler veya filmleri sadece bir kere izlerim, ikinciye izleyemem aynı zevki almam aynı heyecanı almam benlik değil bu işler
bu dediklerinden ezeli çok sevmiştim ve bir kere izledimMedceziri iki kere, Ezeli en az iki kere, Asi'yi rahat 3 kere izlemiṣimdir.
bu dediklerinden ezeli çok sevmiştim ve bir kere izledim
yine breaking bad çok çok sevdiğim bir diziydi yine sadece bir kere izledim asla ikincisi olmaz siz izlediğinizi unutuyormusunuz nasıl oluyor tekrar izlemek? ben izlediğimi izlemeye kalkışsam her sahnede bir sonraki sahneyi ezbere biliyorum ne tadı kalıyor ne tuzu mecburen terkediyorum
Ay çok iyi bir haber, beter ol.