A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 elemelerinde ilk maçta deplasmanda 2-0 yendiği Arnavutluk'u konuk edecek.
Türkiye XI: Eklenecek.
Arnavutluk XI: Eklenecek.
Hakem: Ovidiu Hategan
Stadyum: Ülker Stadı
Saat: 21:45
Yayın: TRT 1
En son ki konuyu ben açmıştım. Uğurlu gelmiştim @MasacRE
Burak Yılmaz ve Cenk Tosun'un şov yapacağı maçtır. Ağır fark olur.
Fransa maçını ben açmıştım diye hatırlıyorum Şerlok beyciğim O halde ben de açabilirim aslında doğru söylüyorsunUnutmuşum o mevzuyu, yoksa @Dosi hanıma salardım madem uğurlu geldi. En iyisi Fransa maçında ona salmak, geçenki destansı Fransa maçında konuyu kim açmıştı. O kişiye de salınabilir aslında Utku beyciğim.
Bu maç iyi geçmezse @Sherlock beyciğim sonraki maç sana devretsin yine görevi
Aman yok, yenilirsek karizma çizilmesin Bir kerelik başarı bana yeterlidirUnutmuşum o mevzuyu, yoksa @Dosi hanıma salardım madem uğurlu geldi. En iyisi Fransa maçında ona salmak, geçenki destansı Fransa maçında konuyu kim açmıştı. O kişiye de salınabilir aslında Utku beyciğim.
Baktım şimdi, dediğim gibi Fransa maçını ben açmışım kazanmışız. Ardından İzlanda maçını açmışım onu kaybettik. Yani şansımızı fazla zorlamamak gerekiyor @SherlockAman yok, yenilirsek karizma çizilmesin Bir kerelik başarı bana yeterlidir
Fransa maçını ben açmıştım diye hatırlıyorum Şerlok beyciğim O halde ben de açabilirim aslında doğru söylüyorsun
Baktım şimdi, dediğim gibi Fransa maçını ben açmışım kazanmışız. Ardından İzlanda maçını açmışım onu kaybettik. Yani şansımızı fazla zorlamamak gerekiyor @Sherlock
İşte bende tam bu yüzden şansımı zorlamayacamBaktım şimdi, dediğim gibi Fransa maçını ben açmışım kazanmışız. Ardından İzlanda maçını açmışım onu kaybettik. Yani şansımızı fazla zorlamamak gerekiyor @Sherlock
O zaman hiç açmamış birine açtırmak lazım, tekte şans tutuyor demek ki.
@MEnes göreve... Fransa maçı konusu sende yoldaşımİşte bende tam bu yüzden şansımı zorlamayacam
Ve yine seni en iyi tanıyan ben olmuş oldumBen ve konu açmak. GÜLDÜM...