Türkiye - Arnavutluk | EURO 2020 Elemeleri H Grubu - 7. Maç

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,947
Puanı
1,060
72491

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 elemelerinde ilk maçta deplasmanda 2-0 yendiği Arnavutluk'u konuk edecek.

Türkiye XI: Eklenecek.

Arnavutluk XI: Eklenecek.

Hakem: Ovidiu Hategan
Stadyum: Ülker Stadı
Saat: 21:45
Yayın: TRT 1

Herkes farklı galibiyet bekliyor. Genellikle böyle maçlarda yıllardır Türk Milli takımı zorlanıyor. Umarım yine öyle olmaz.

Bu maç iyi geçmezse @Sherlock beyciğim sonraki maç sana devretsin yine görevi :A

Unutmuşum o mevzuyu, yoksa @Dosi hanıma salardım madem uğurlu geldi. :A En iyisi Fransa maçında ona salmak, geçenki destansı Fransa maçında konuyu kim açmıştı. O kişiye de salınabilir aslında Utku beyciğim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Unutmuşum o mevzuyu, yoksa @Dosi hanıma salardım madem uğurlu geldi. :A En iyisi Fransa maçında ona salmak, geçenki destansı Fransa maçında konuyu kim açmıştı. O kişiye de salınabilir aslında Utku beyciğim. :A
Fransa maçını ben açmıştım diye hatırlıyorum Şerlok beyciğim :A O halde ben de açabilirim aslında doğru söylüyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Fransa maçını ben açmıştım diye hatırlıyorum Şerlok beyciğim :A O halde ben de açabilirim aslında doğru söylüyorsun :A
Baktım şimdi, dediğim gibi Fransa maçını ben açmışım kazanmışız. Ardından İzlanda maçını açmışım onu kaybettik. Yani şansımızı fazla zorlamamak gerekiyor :A @Sherlock

O zaman hiç açmamış birine açtırmak lazım, tekte şans tutuyor demek ki. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
İLK 11'LER

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Emre Belözoğlu, Ozan Tufan, Mahmut Tekdemir, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Cenk Tosun

Arnavutluk: Strakosha, Djimsiti, Dermaku, Ismajli, Veseli, Bare, Gjasula, Lenjani, Çikalleshi, Memushaj, Manaj