'Gizli Bahçe' Yeni Gününde Final Yapıyor! | NOW

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,508
Puanı
1,061
186-gizli-bahce-25-ekim-bugun-aksam-var-mi-yok-mu-yayin-akisinda-now-saat-kacta.jpg

NOW'un yeni dizisi Gizli Bahçe'den kötü haber!

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerini Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Zerrin Nişancı ve Uğur Çavuşoğlu'nun paylaştığı, ekran yolculuğuna 15 Ekim'de başlayan dizi, kanalın beklediği reytinglere ulaşamadığı için gelecek haftaki 6. bölümüyle final kararı aldı.

Dizinin final bölümü 24 Kasım Pazar akşamı izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: Halk TV

Son düzenleme:
Murat’a yazık oldu.

TMC kaç senedir dizi tutturamıyor ben saymayı bıraktım artık. Nerede o eski TMC dizileri resmen hasret kaldık.

Now çok sert laaa
Millet 1 ratingli dizilerini aylarca sürdürür bunlar 3 aldı mı çattt bencr yeterli reklam alamadığı için maliyet kaldırmadı

• Güldürdün
Reactions: cookies
Murat’a yazık oldu.

TMC kaç senedir dizi tutturamıyor ben saymayı bıraktım artık. Nerede o eski TMC dizileri resmen hasret kaldık.
2017-2018'den beri Meryem dışında tutan dizisi yok. Ondan önce 2016'da ıkına ıkına giden Bodrum Masalı ve 2013'te yayınlanan Aramızda Kalsın. Son 10 yılda 3 tutan dizi, 10 tutmayan var galiba.

• İlginç
Reactions: serhatt
Yalan dizisi nowda olsaydı 2. bölümde kalkardı :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Ask Evlilik Boşanma 19 Kasim Sali yayınlanacakmış, Allah Aşkina Gizli Bahçe tutmadıysa o dizi hiç tutmaz, kanalin ne yapmaya çalıştığını anlayan varsa bana anlatsın. :)

• Beğendim
Reactions: cookies
2017-2018'den beri Meryem dışında tutan dizisi yok. Ondan önce 2016'da ıkına ıkına giden Bodrum Masalı ve 2013'te yayınlanan Aramızda Kalsın. Son 10 yılda 3 tutan dizi, 10 tutmayan var galiba.
Yazık ya. Bir zamanların devi şimdi ne hallerde.