Türkiye 3 - 3 Letonya | 2022 Dünya Kupası Elemeleri - 3.Maç

2. Yarıda çok kötüyüz. Yedik gol
Kalecimizde çok kötü bugün

Boş kaleye atamadık resmen 😡😡😡😡😡😡

Bu adamlar bizim belalımız cidden. Yenemiyoruz bunları olmuyor.

Orada faul yapmaya da hiç gerek yoktu. Basit yedik.

abdurrahim-albayrak-hastaneye-kaldirildi-3492834_2302_o.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hollanda, Norveç bizim maç dışında tıkır tıkır kazanıyorlar. En güçlüleri istediğin kadar yen, Letonya'yı Karadağ'ı yenemezsen Dünya Kupası'nı göremezsin. Bizimkiler bunu bir türlü öğrenemiyor...

Beğenmediğimiz 1 puanda gidecek gibi

Maç bitti.
Vay be, resmen havaya girmiş, revahete kapılmış bir takım izledik.
7 puanımız var ama 9 puanı elimizden kaçırdık. Umarım bu maç ilerde bizim için kötü olmuş olmaz.

Maç bitti.
Vay be, resmen havaya girmiş, revahete kapılmış bir takım izledik.
7 puanımız var ama 9 puanı elimizden kaçırdık. Umarım bu maç ilerde bizim için kötü olmuş olmaz.
Averaj için oynamalılar hatta 3-5 fark atıp beni kalpten götürmesinler son dakikalara rahat girelim. :A

Türkiye zor maçları kazanıp kolay maçlarda puan kaybetmek gibi bir huy edindi, umarım öyle bir saçmalık söz konusu olmaz bu akşam. :A

Korkulan şeylerin başa gelmesi gibi sinir bozucu bir şey yok, o kadar moralim bozuk ki.

• Üzücü
Reactions: Dosi
Maçı neden kaybettiğimiz belli ama direkt yazamıyorum.

Ellerimizle verdik maçı ya. Neyse 3 maçta 7 puan tertemiz iş. Millet elemelerde bu kadar rahat başlamaya alışık olmadığı için bu eleştiriler normal. Ancak Şenol hocam kendini hazırla yarın Hıncal Uluç çok pis yapacak seni.

Çağlar-Ozan Kabak tandemini nasıl buldun?
İkisi bir arada bu maç hiç iyi değildi. İkinci golü atan çocuğu bir türlü tutamadılar.
Geçen maçın yarısı kadar değildi. Konsantrasyon eksiği var gibiydi. Son anlarda kendine geldi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam