Türk Filmi Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çakallarla Dans 1-2 çok da güzel değil fakat izlersen pişman da olmazsın.

LİM ekibinin yaptığı '' Sen Aydınlatırsın Geceyi'' filmi Türk standartlarının açık ara çok üstünde, çok sıradışı ve özgün bir yapım. Muhakkak izleyiniz.
Sen Aydınlatırsın Geceyi izlediğim en farklı türk filmlerinden biriydi .
Leyla ile Mecnun'u izleyen abim, bu filmi beğenmemişti. Ben beğendim ayrı tabi, yani herkes beğenmez. Mesela bu filmi @takas'ta beğenmez, saçma olduğunu düşünür.

Takva filmi gerçekten çok başarılı.Türk standartlarının üstünde bir film gerek işlenişi gerek oyunculuklarıyla..

Bir Onur Ünlü tarikatı müridi olarak Onur Ünlü'nün filmlerini önerebilirim. Burada Sen Aydınlatırsın Geceyi'yi önerenler olmuş, ben de Polis, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi ile İtirazım Var'ı da ekleyeyim. İtirazım Var bu sene Altın Portakal'da 3 ödül aldı. Saydığım filmlerin dışında Beş Şehir ve Güneşin Oğlu filmleri de güzeldir. En iyisi ben bütün Onur Ünlü filmlerini önereyim. :)

Reha Erdem'in yönettiği filmler de bence çok iyi. Beş Vakit, Kozmos, Hayat Var ilk aklıma gelenler.

Benim gibi 80'li ve 90'lı yıllarda çekilmiş Türk filmlerini sevenler için Uçurtmayı Vurmasınlar, Aaahh Belinda, Kırık Bir Aşk Hikayesi, Anayurt Oteli, Arabesk ve Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni filmlerini de öneririm. Şimdilik aklıma gelenler bunlar, daha sonra yazarım yine aklıma gelen filmleri. :)