Forumun ahlakini koruyorum size sapiklara karsiAaa işte @destere ile plan yapmıştık kimseler yok erken gelip görüşelim diye @xemrexxx mezarından çıkıcağı zamanı buldu![]()
![]()
@Harunnn60 ihbar etmiş sanırım
![]()
Forumun ahlakini koruyorum size sapiklara karsiAaa işte @destere ile plan yapmıştık kimseler yok erken gelip görüşelim diye @xemrexxx mezarından çıkıcağı zamanı buldu![]()
![]()
@Harunnn60 ihbar etmiş sanırım
![]()
NEREEE
Her Haziran gidip Ekim gibi geliyor ne yaptığını Emre bir takip etsin bu yazForumun ahlakini koruyorum size sapiklara karsi![]()
Güneye tatile faaln gidiyordur sinsiHer Haziran gidip Ekim gibi geliyor ne yaptığını Emre bir takip etsin bu yaz![]()
![]()
![]()
Ne ettiği belli değil kış uykusuna yatıyor diye biliyoruzGüneye tatile faaln gidiyordur sinsi![]()
Belki bu sene gitmezNe ettiği belli değil kış uykusuna yatıyor diye biliyoruz![]()
uğurlar ola o zaman
Her zaman 1 ay geçikiyor ilan çıkarmıştıkuğurlar ola o zaman![]()
Bunu görmüştüm hatırlıyorum,hatta anlam verememiştim,forumda bu kadar aktif olmadığım zamanlrHer zaman 1 ay geçikiyor ilan çıkarmıştık![]()
![]()
![]()
Hahahah Bu deliler napıyor demişsindirBunu görmüştüm hatırlıyorum,hatta anlam verememiştim,forumda bu kadar aktif olmadığım zamanlr![]()
Aynen öyle dedim nerden bildin
Hahah Aaa acaba bizi tanımayan ziyaretçiler mesajlarımıza bakarkan ne düşünüyorlar hakkımızdaAynen öyle dedim nerden bildin![]()
İyi şeyler düşünmedikleri kesin,kendimden biliyorumHahah Aaa acaba bizi tanımayan ziyaretçiler mesajlarımıza bakarkan ne düşünüyorlar hakkımızda![]()
![]()
![]()
Aaa üye olup tanımaları lazım bizleriİyi şeyler düşünmedikleri kesin,kendimden biliyorum![]()
Öğrenmezmiyim,hayati önem taşıyormuş meğerAaa üye olup tanımaları lazım bizleriŞimdi bu afişin nekadar kutsal bir işe aracılık ettiğini öğrenmişsindir cnm
![]()
![]()
![]()
Hahah bu kış ayıda geçikirse eğer bunu yazıcıdan çıkarıp dışarıda binaların üstüne yapıştırÖğrenmezmiyim,hayati önem taşıyormuş meğer![]()
OLUR öyle yaparım,tabi beraber gitmezsekHahah bu kış ayıda geçikirse eğer bunu yazıcıdan çıkarıp dışarıda binaların üstüne yapıştır![]()
![]()
![]()
Aaa ozaman başka bir afiş çıkartırım gördüğünüz yerde vurunOLUR öyle yaparım,tabi beraber gitmezsek![]()
Çatladın kıskançlıktan,başkasını bul kendineAaa ozaman başka bir afiş çıkartırım gördüğünüz yerde vurun![]()
![]()
![]()
Kesin geçen gece @Çiğdem- e Elifi xemrexxx över dediğim için bu konuyu açtınkız 15 ülkeden reytingleri koydum eee artıkın PR için yalan haber açanlar bir kez daha düşünür
neyse konuyu açarken farkettim @denizz19 un kökleri kesin el salvadora dayanıyor:
@Forumdash @mesmeso61 @batuhankaralar sizin ay yapım çaptan düşmüş eski dizilerinizden fgsn nin tekrarı kpa ve cesur ve güzeli geçiyor gibi@sokak sanati hemen sevinmesin meksika da da kösem aşk ı memnuyu geçiyor mavi top patlamış yine
@Yiğitt @Aserat
elifciğimi çekemeyen @Çiğdem- en büyük nanik sana@xBUGRAx @Dosi @ozmoturk @cookies @destere görüyorusunuz efsunum nasıl büyük bir marka
@vadikızı @S.G.A.T. @MasacRE- @kerem @Harunnn60 @eskici @YıldırıM @Ahmed @serhatt @yatutarsa
ay neyse çok yazdım hadi ben kaçtım good night herkese![]()