Forumun ahlakini koruyorum size sapiklara karsiAaa işte @destere ile plan yapmıştık kimseler yok erken gelip görüşelim diye @xemrexxx mezarından çıkıcağı zamanı buldu @Harunnn60 ihbar etmiş sanırım
Forumun ahlakini koruyorum size sapiklara karsiAaa işte @destere ile plan yapmıştık kimseler yok erken gelip görüşelim diye @xemrexxx mezarından çıkıcağı zamanı buldu @Harunnn60 ihbar etmiş sanırım
NEREEE
Her Haziran gidip Ekim gibi geliyor ne yaptığını Emre bir takip etsin bu yazForumun ahlakini koruyorum size sapiklara karsi
Güneye tatile faaln gidiyordur sinsiHer Haziran gidip Ekim gibi geliyor ne yaptığını Emre bir takip etsin bu yaz
Ne ettiği belli değil kış uykusuna yatıyor diye biliyoruzGüneye tatile faaln gidiyordur sinsi
Belki bu sene gitmezNe ettiği belli değil kış uykusuna yatıyor diye biliyoruz
Her zaman 1 ay geçikiyor ilan çıkarmıştıkuğurlar ola o zaman
Bunu görmüştüm hatırlıyorum,hatta anlam verememiştim,forumda bu kadar aktif olmadığım zamanlrHer zaman 1 ay geçikiyor ilan çıkarmıştık
Hahahah Bu deliler napıyor demişsindir @xemrexxx @Harunnn60Bunu görmüştüm hatırlıyorum,hatta anlam verememiştim,forumda bu kadar aktif olmadığım zamanlr
Hahah Aaa acaba bizi tanımayan ziyaretçiler mesajlarımıza bakarkan ne düşünüyorlar hakkımızdaAynen öyle dedim nerden bildin
İyi şeyler düşünmedikleri kesin,kendimden biliyorumHahah Aaa acaba bizi tanımayan ziyaretçiler mesajlarımıza bakarkan ne düşünüyorlar hakkımızda
Aaa üye olup tanımaları lazım bizleri Şimdi bu afişin nekadar kutsal bir işe aracılık ettiğini öğrenmişsindir cnmİyi şeyler düşünmedikleri kesin,kendimden biliyorum
Öğrenmezmiyim,hayati önem taşıyormuş meğerAaa üye olup tanımaları lazım bizleri Şimdi bu afişin nekadar kutsal bir işe aracılık ettiğini öğrenmişsindir cnm
Hahah bu kış ayıda geçikirse eğer bunu yazıcıdan çıkarıp dışarıda binaların üstüne yapıştırÖğrenmezmiyim,hayati önem taşıyormuş meğer
OLUR öyle yaparım,tabi beraber gitmezsekHahah bu kış ayıda geçikirse eğer bunu yazıcıdan çıkarıp dışarıda binaların üstüne yapıştır
Aaa ozaman başka bir afiş çıkartırım gördüğünüz yerde vurunOLUR öyle yaparım,tabi beraber gitmezsek
Çatladın kıskançlıktan,başkasını bul kendineAaa ozaman başka bir afiş çıkartırım gördüğünüz yerde vurun
Kesin geçen gece @Çiğdem- e Elifi xemrexxx över dediğim için bu konuyu açtınkız 15 ülkeden reytingleri koydum eee artıkın PR için yalan haber açanlar bir kez daha düşünür
neyse konuyu açarken farkettim @denizz19 un kökleri kesin el salvadora dayanıyor:
@Forumdash @mesmeso61 @batuhankaralar sizin ay yapım çaptan düşmüş eski dizilerinizden fgsn nin tekrarı kpa ve cesur ve güzeli geçiyor gibi @sokak sanati hemen sevinmesin meksika da da kösem aşk ı memnuyu geçiyor mavi top patlamış yine @Yiğitt @Aserat
elifciğimi çekemeyen @Çiğdem- en büyük nanik sana @xBUGRAx @Dosi @ozmoturk @cookies @destere görüyorusunuz efsunum nasıl büyük bir marka
@vadikızı @S.G.A.T. @MasacRE- @kerem @Harunnn60 @eskici @YıldırıM @Ahmed @serhatt @yatutarsa
ay neyse çok yazdım hadi ben kaçtım good night herkese