- Reaksiyon puanı
- 68,479
- Puanı
- 1,060
Konuya kalp veya beğeni pls .ssEzel'e verdim oyumu
Konuya kalp veya beğeni pls .ssEzel'e verdim oyumu
En etkileyici ölüm hangisinin olacak acaba .ss
İkisi kapışırEn etkileyici ölüm hangisinin olacak acaba .ss
Ondan o kadar emin olma. Bihter Yöreoğlu fark attı bile. @sokak sanatiForum iyice bebelerle dolmuş ankete bak dizilere bak
Bu ülkede hiçbir dizi karakter ölüm Süleyman Çakır'ın etkisinin milyonda biri olmadı olamaz 8 nisan 2004 boşa kendinizi kasmayın ötesi yok bi daha öyle bişey de olmaz zaten
1 Numarayı koymayı unutmuşsun 😱😱😱 @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @alperuz @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx @eskici @Forumdash @kerem @Araf @The_Erinch
Ay defol şurdan koyduklarımdan hangisini seçtin .ss1 Numarayı koymayı unutmuşsun 😱😱😱 @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @alperuz @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx @eskici @Forumdash @kerem @Araf @The_Erinch
3 yıl önce attığım video durduk yere keşfedildi şu son zamanlarda güncel uçuyor
Ondan o kadar emin olma. Bihter Yöreoğlu fark attı bile. @sokak sanati
1 Numarayı koymayı unutmuşsun 😱😱😱 @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @alperuz @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx @eskici @Forumdash @kerem @Araf @The_Erinch
3 yıl önce attığım video durduk yere keşfedildi şu son zamanlarda güncel uçuyor
1.Sırayı unuttun sandımAy defol şurdan koyduklarımdan hangisini seçtin .ss
Öleceni zaten biliyorsun izlemedikten sonra ne spoisi cnmDiziyi izleyecektim gelecek yaz spoiler yedim senin yüzünden@Maskeli Fedai
Gulyabaniye benziyor @Forumdash @serhatt
Kendileri bilir istatistikler ortada
Kör bunak
Aaa aynen cnm inş. @xemrexxx in rüyasına girer
Önce Sıla dizisinde sonra Ezelde katlanmak zorunda kalmıstım oralardan gıcığımBen casus değilim vs diye 2 bölüm boyunca ağladı sonunda casus çıktı. Eysan bile bu kadarını yapmadı bee
İkisinin bir ortak özelliği de has ecünnü oluşlarıÖnce Sıla dizisinde sonra Ezelde katlanmak zorunda kalmıstım oralardan gıcığım@kerem @xemrexxx @Forumdash @alperuz
Sonrada selin demiratar önce acı hayatta sonra adanalıda ve eyşanla selinin şöyle bir benzer noktaları var sırasıyla Kenan ve Maraz aliyle olup nefretimi kazanıyorlar@Bully @MasacRE @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?