- Reaksiyon puanı
- 68,479
- Puanı
- 1,060
Saçmalıkta son noktasınBu sahnede çok saçma kısımlar var ama izlerken aşırı geriyordu kim ne derse desin Bihter'in o ketçap sürülmüş göğsünden iyidir
Saçmalıkta son noktasınBu sahnede çok saçma kısımlar var ama izlerken aşırı geriyordu kim ne derse desin Bihter'in o ketçap sürülmüş göğsünden iyidir
Sağol ablam@serhatt hepsine verdim valla hepside etkileyici sahnelerdi ya
Yalan mı ketçaptı oSaçmalıkta son noktasın
Kan mı olacaktı allam yaYalan mı ketçaptı o
Bihter solladı malesef Süleyman Beyi @sokak sanatiSüleyman Çakır'ın ölümünü de unutmamak gerekir. Öyle bir ölümdür ki, cenaze namazı kılınıp, gazetelere ilân verilmiş ve arkasından mevlit okunmuştur. Bu gerçekten yaşanmış bir şeydir tabii ki, dizide değil. Hatta öldüren kişi dayak da yemiştir, hatta bu da gerçek hayatta. Hiçbir dizideki ölüm, Kurtlar Vadisi'ndeki ölüm kadar etki bırakmamıştır.
Ekle de, ona oy kullanalım o zaman.Bihter solladı malesef Süleyman Beyi @sokak sanati
Daha inandırıcı bir şey kullanabilirlerdi gerçi dizinin C Sınıfı bir dizi olduğunu düşünürsek normal. Kesin Burcu ketçaptırKan mı olacaktı allam ya
5 dizimiz var onlardan birine veriniz lütfenEkle de, ona oy kullanalım o zaman.
Ketçap öyle akışkan değil gerçek kandır o çatlaDaha inandırıcı bir şey kullanabilirlerdi gerçi dizinin C Sınıfı bir dizi olduğunu düşünürsek normal. Kesin Burcu ketçaptır
Ketçabı sallamazsan sulu akar baştaKetçap öyle akışkan değil gerçek kandır o çatla
Burcu ketçap senin kıytırık dizinde kullanılır ancak anacım .ss
Kullandım. Gizli kalsınBekliyorum
Oyumu kullandım zaten de, keşke ekleseydin. Birden fazla kişi muhtemelen oy kullanacak çünkü.5 dizimiz var onlardan birine veriniz lütfen
Bihter solladı malesef Süleyman Beyi @sokak sanati
Çok biliyorsun senKetçabı sallamazsan sulu akar başta
Gizli zaten .ssKullandım. Gizli kalsın
Cümle alem biliyor
Biliyorum. Ben açıklamayarak gizliyorum kendiminkinide onu diyorumGizli zaten .ss
Aman iyiBiliyorum. Ben açıklamayarak gizliyorum kendiminkinide onu diyorum