- Reaksiyon puanı
- 79,345
- Puanı
- 1,060
Konuya kalp veya beğeni pls .ssEzel'e verdim oyumu![]()
Konuya kalp veya beğeni pls .ssEzel'e verdim oyumu![]()
En etkileyici ölüm hangisinin olacak acaba .ss
İkisi kapışırEn etkileyici ölüm hangisinin olacak acaba .ss
Ondan o kadar emin olma. Bihter Yöreoğlu fark attı bile. @sokak sanatiForum iyice bebelerle dolmuş ankete bak dizilere bak
Bu ülkede hiçbir dizi karakter ölüm Süleyman Çakır'ın etkisinin milyonda biri olmadı olamaz 8 nisan 2004 boşa kendinizi kasmayın ötesi yok bi daha öyle bişey de olmaz zaten
1 Numarayı koymayı unutmuşsun 😱😱😱 @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @alperuz @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx @eskici @Forumdash @kerem @Araf @The_Erinch
Ay defol şurdan koyduklarımdan hangisini seçtin .ss1 Numarayı koymayı unutmuşsun 😱😱😱 @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @alperuz @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx @eskici @Forumdash @kerem @Araf @The_Erinch
3 yıl önce attığım video durduk yere keşfedildi şu son zamanlarda güncel uçuyor![]()
![]()
Ondan o kadar emin olma. Bihter Yöreoğlu fark attı bile. @sokak sanati
1 Numarayı koymayı unutmuşsun 😱😱😱 @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @alperuz @sokak sanati @mrt-06 @xemrexxx @eskici @Forumdash @kerem @Araf @The_Erinch
3 yıl önce attığım video durduk yere keşfedildi şu son zamanlarda güncel uçuyor![]()
![]()
1.Sırayı unuttun sandımAy defol şurdan koyduklarımdan hangisini seçtin .ss
Öleceni zaten biliyorsun izlemedikten sonra ne spoisi cnmDiziyi izleyecektim gelecek yaz spoiler yedim senin yüzünden@Maskeli Fedai
Gulyabaniye benziyor @Forumdash @serhatt
Kendileri bilir istatistikler ortada
Kör bunak
Aaa aynen cnm inş. @xemrexxx in rüyasına girer![]()
Önce Sıla dizisinde sonra Ezelde katlanmak zorunda kalmıstım oralardan gıcığımBen casus değilim vs diye 2 bölüm boyunca ağladı sonunda casus çıktı. Eysan bile bu kadarını yapmadı bee![]()
İkisinin bir ortak özelliği de has ecünnü oluşlarıÖnce Sıla dizisinde sonra Ezelde katlanmak zorunda kalmıstım oralardan gıcığım@kerem @xemrexxx @Forumdash @alperuz
Sonrada selin demiratar önce acı hayatta sonra adanalıda ve eyşanla selinin şöyle bir benzer noktaları var sırasıyla Kenan ve Maraz aliyle olup nefretimi kazanıyorlar![]()
![]()
@Bully @MasacRE @Maskeli Fedai