"Türk'ün Uzayla İmtihanı" Yerine "Ustura Kemal"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten bu dizi en başında da çarşamba olarak düşünülüyordu.. izlemeyi düşünüyorum.. çnkü böyle vatan sever dizileri seviyorum.. fragmanlar bnmde beklediğim gbi değil ama dizinin esas tanıtımlar magazin programlarında tanıtıldı zaten.. dizi çok kaliteli... yani çok büyük bir plato kurulması bi yana giydikleri kıyafetler bile çok güzel.. ayrıca en sevdiğim oyuncularda var bu dizide.. bu yzden izlemeyi düşünüyorum.. dizi için başarılar dilerim..

zaten bu dizi en başında da çarşamba olarak düşünülüyordu.. izlemeyi düşünüyorum.. çnkü böyle vatan sever dizileri seviyorum.. fragmanlar bnmde beklediğim gbi değil ama dizinin esas tanıtımlar magazin programlarında tanıtıldı zaten.. dizi çok kaliteli... yani çok büyük bir plato kurulması bi yana giydikleri kıyafetler bile çok güzel.. ayrıca en sevdiğim oyuncularda var bu dizide.. bu yzden izlemeyi düşünüyorum.. dizi için başarılar dilerim..

vatan sever falan hikaye show da olduğu için izliyom desene şuna

ben turkun uzayla imtihanından daha fazla reyting alıcagını dusunmuyorum. zaten tanıtımlarıda cok fazla kitle cekebilecek bir kalitede olamadı malesef. yani sahsen beni icine cekemedi dizi. show tv icin degilde surec film icin üzücü bir durum olucaktır diye dusunuyorum .

süreç filim yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyor batirmadigi dizi kalmadı dandik dandik diziler bulup ortaya sürüyor. tui ile bu dizinin ne farkı var. hem kurtuluş savaşı komedisi tutmuyor boşuna uğraşıyorlar

@takas Niye dizikolik'in mesajina karsilikli yorum veriyorsun? Kiz, fikirlerini söyledi sen yorum yapiyorsun onun düsüncelerine ve sonra da "isim olmaz dizikolik'le" diyorsun. Ilginç. :)

@takas Niye dizikolik'in mesajina karsilikli yorum veriyorsun? Kiz, fikirlerini söyledi sen yorum yapiyorsun onun düsüncelerine ve sonra da "isim olmaz dizikolik'le" diyorsun. Ilginç. :)

burası forum istediğimin mesajına cevap veririm

şekerim bırak ya.. yoksa Fks14le işim olmaz demeye başlar :d filan sonra sen üzülürsün.. ben alıştım.. tıpkı tedavisi bulunmayan bi hastalık gbi geliyo artık bu yorumlamalar...

Ustura Kemal bu sezonun en gereksiz işlerinden birisi :) Tutması %1 olasılıkla :)

Tanıtımları çok kötü olmuş izledim çarşamba tutması imkansız oktay kaynarca adanalidan sonra şaşırdı kuzey güneyi izlerim yine