"Türk'ün Uzayla İmtihanı" Yerine "Ustura Kemal"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kuzey Güney İlk başta Çarşamba değilde başka bir gün yayınlansaydı çok daha yüksek reytingler alacaktı. Kanal D çarşamba'yı kaybetmedi ama Kuzey Güney'den de beklediğini alamadı. Kanal D'nin beklentisi Muhteşem'le başa baş gitmesiydi. Hatta ilk başta geçeceğini düşünüyorlardı. Sonra mecburen ikinciliğe razı oldular...

İkinci kısımda haklısın dizi için Pazartesi daha iyi ama kanal dizinin geleceğini düşünmüyor, günü kurtarmaya bakıyor... Pazartesi günki liderliğini sekteye uğratmak istemiyor...

T.U.İ. bile ilk 5'de başladı , Onunda ilk 10'a girmesi büyük başarı diyorduk... Bu dizi de ilk bölümüyle rahat ilk 5'de olur. İlk bölümü gördükten sonra da dizinin bu sıraları koruyup koruyamayacağı belli olur...

%100 katılıyorum kuzey güney den beklenti 1.likte ama durumu ortada yakında sakarya fırata geçilecektir

Kuzey Güney İlk başta Çarşamba değilde başka bir gün yayınlansaydı çok daha yüksek reytingler alacaktı. Kanal D çarşamba'yı kaybetmedi ama Kuzey Güney'den de beklediğini alamadı. Kanal D'nin beklentisi Muhteşem'le başa baş gitmesiydi. Hatta ilk başta geçeceğini düşünüyorlardı. Sonra mecburen ikinciliğe razı oldular...

İkinci kısımda haklısın dizi için Pazartesi daha iyi ama kanal dizinin geleceğini düşünmüyor, günü kurtarmaya bakıyor... Pazartesi günki liderliğini sekteye uğratmak istemiyor...

T.U.İ. bile ilk 5'de başladı , Onunda ilk 10'a girmesi büyük başarı diyorduk... Bu dizi de ilk bölümüyle rahat ilk 5'de olur. İlk bölümü gördükten sonra da dizinin bu sıraları koruyup koruyamayacağı belli olur...

Kuzey Güney Cuma yayınlansaydı da çok fazlasını alamazdı. Bence birinci de olamazdı bu kez Feriha ile yarışırdı. Kuzey Güney her kesime hitap eden bir dizi değil. Daha çok erkeklere ve gençlere hitap eden bir dizi. 8-9 reyting bence maksimum reytingi. 13-14 reyting hiçbir gün göremezdi bence. Kanal D'nin beklentisi Kıvanç Tatlıtuğ isminden dolayı başa baş mücadele etmesiydi belki ama yine de ikincilik başarıdır dizi için.

Kısa vadede doğru ama uzun vadede bu dizinin tutması daha önemli. Sonuçta gelecek sene Survivor olmayacak 3 gün ve 1 yeni dizi kazanması Show'un yararına olur. Survivor Çarşamba günleri de çok kötü gitmez ilk 5'te kesin olurdu.

İlk bölümü iyi gidebilir dediğin gibi ama sonrasında iyi gideceğini hiç sanmıyorum. Oktay Kaynarca'yı ben de severim başarılı bulduğum bir oyuncudur ama bu iş tutacak bir iş değil ne yazık ki. Umarım yanılırım da dizi iyi gider. :)

Acun diğer günler birinci, Çarşamba 5. olmayı bile kaldıramaz :) Acun Pazartesi'yi bırakmadığı sürece bu dizi Çarşamba yayınlanmaya devam eder...

Oktay Kaynarca reytingi olan bir isim (tabi sitcom da değil ) Bu tip rollerde her zaman 1-0 önde başlar... Senaryo da çok büyük sıkıntılar olmazsa kısa vade de kalkacağını düşünmüyorum dizinin...

Bence bu dizi iki grupta da ilk 5'e giremeyecektir.. Tanitimlar bekledigim gibi degil. Beni sürüklemedi. Yani her tanitimda olur mesela. Ben her dizinin 1.bölümüne bakarim ama Ustura Kemal'in bakmayacagim sanirim. Yine de basarili oyuncular yer aliyor. Basarilar dilerim.

Acun diğer günler birinci, Çarşamba 5. olmayı bile kaldıramaz :) Acun Pazartesi'yi bırakmadığı sürece bu dizi Çarşamba yayınlanmaya devam eder...

Oktay Kaynarca reytingi olan bir isim (tabi sitcom da değil ) Bu tip rollerde her zaman 1-0 önde başlar... Senaryo da çok büyük sıkıntılar olmazsa kısa vade de kalkacağını düşünmüyorum dizinin...

Kurtlar Vadisi'nden sonra tek Adanalı tuttu. Öncesinde de pek tutan dizisini hatırlamıyorum. :)

Bence bu dizi iki grupta da ilk 5'e giremeyecektir.. Tanitimlar bekledigim gibi degil. Beni sürüklemedi. Yani her tanitimda olur mesela. Ben her dizinin 1.bölümüne bakarim ama Ustura Kemal'in bakmayacagim sanirim. Yine de basarili oyuncular yer aliyor. Basarilar dilerim.

sana hitap etmiyo ondandır :d

sana hitap etmiyo ondandır :d

Çok yanlis bir yaklasim. Ben genellikle aksiyon ve drama dizilerini seyrediyorum. Uçurum, Kuzey Güney, gibi diziler tam benim tarzim. Ve bunun disinda tabii ki diger drama diziler; Feriha, Fatmagül, Iffet vesaire. Ayrica Show Tv "Bu dizi Fks14'ü hitap etmiyor, baslatmayalim" diye yola çikmiyorlardir. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tabii Show Tv kurnaz. Pazartesi zirveyi ele geçirmiş halde. Pazartesiyi elden verirse 1ci olamaz. Arka Sokakların karşısında şansı yok Ustura Kemalin. Ama Çarşamba zaten birinci olmayacağı için Ustura Kemali denemek istiyor. Çok zor. Zirveyi alamaz. Kuzey Güney o kadar güçlü oyuncu kadrosu ile alamadıktan sonra bunun hiç şansı yok!

Ayrica; bu dizi yaz sezonunda baslasaydi birinci olurdu tahminimce ama sezon sonuna yaklasirken dizi baslatmak biraz riskli.

ben turkun uzayla imtihanından daha fazla reyting alıcagını dusunmuyorum. zaten tanıtımlarıda cok fazla kitle cekebilecek bir kalitede olamadı malesef. yani sahsen beni icine cekemedi dizi. show tv icin degilde surec film icin üzücü bir durum olucaktır diye dusunuyorum .

showcular tvciligi öğrenemedi gitti günde iki tane komedi dizisi olmuyor işte ha uzayı kaldırmışlar ha ustura kemal ne farkı var