"Türk'ün Uzayla İmtihanı" Yerine "Ustura Kemal"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Show TV'nin komedi dizisi " Türk'ün Uzayla İmtihanı" iki hafta içinde erken final yapacak. Çarşamba akşamları " Muhteşem Yüzyıl" ve " Kuzey Güney" gibi güçlü yapımların karşısında beklenen başarıyı gösteremeyen dizinin yerine ise yine Süreç Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği " Ustura Kemal" başlıyor.

090520121627033186983_2.jpg

ustura kemale yazık olur muhteşemin karşısına koyarsa hiç şansı yok ama yazın devam edecekse dizi izlenebilir

Hiç şansı yok bence son derece hatalı bir seçim. Bu bir erkek dizisi ve Çarşamba günü erkeklere hitap eden Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve hatta kısmen Muhteşem Yüzyıl var.

Pazartesi daha iyi olabilirdi...

Hiç şansı yok bence son derece hatalı bir seçim. Bu bir erkek dizisi ve Çarşamba günü erkeklere hitap eden Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve hatta kısmen Muhteşem Yüzyıl var.

Pazartesi daha iyi olabilirdi...
Acun Pazartesi gününü bırakmak istemediğinden mecburen Ustura Kemal'i Çarşamba gününe koydular :)

Gün seçimi çok yanlis. Pazartesi olmaliydi kesin. Bence hayal kirikligi yasayacak Show ve Süreç Film..

hem pazartesi survivoru yine izlemiş olacaz hemde boş geçen çarşamba ustura kemal le dolacak ben oktay kaynarca nın oynayacağı bi dizinin(nuri hariç) kötü olacağını düşünmüyorum

Gün seçimi çok yanlis. Pazartesi olmaliydi kesin. Bence hayal kirikligi yasayacak Show ve Süreç Film..

Pazartesi olsa Show 2 günü kaybetmiş olurdu. Çarşamba Survivor kötü giderdi ve Pazartesi Ustura Kemal'in birinci olma garantisi yok... Çarşamba yayınlandığında en kötü 3. olur, Pazartesi birinciliğe de devam eder...

Kanal D yaz başında bu hatayı yaptı Kuzey Güney'i çarşamba'ya koydu Bir Çocuk Sevdim'i cumaya... 2 gün de zirveyi kaybetmiş oldu... Show bu hatayı yapmamış olacak :)

Pazartesi olsa Show 2 günü kaybetmiş olurdu. Çarşamba Survivor kötü giderdi ve Pazartesi Ustura Kemal'in birinci olma garantisi yok... Çarşamba yayınlandığında en kötü 3. olur, Pazartesi birinciliğe de devam eder...

Kanal D yaz başında bu hatayı yaptı Kuzey Güney'i çarşamba'ya koydu Bir Çocuk Sevdim'i cumaya... 2 gün de zirveyi kaybetmiş oldu... Show bu hatayı yapmamış olacak :)

Kanal D bence Çarşamba'yı kaybetmedi. Çarşamba'nın iyi oranlarla ikinci kanalı durumunda. Bir Çocuk Sevdim eğer Çarşamba başlasaydı hiç tutunamazdı. Orada doğru yaptı Kanal D ama Bir Çocuk Sevdim beklenildiği gibi çıkmadı ve hızla düşmeye başladı.

Pazartesi daha iyi olur kısmı dizi için geçerli. Yoksa Show açısından bakılırsak doğru karar ama diziyi ateşe atıyorlar resmen. Zaten dizi tanıtımlarıyla hiç umut vermiyor. En kötü 3. olur demişsin ama bence ilk 10'a girmesi başarı, ilk 5'e girmesi büyük sürpriz olur...

Türk'ün Uzayla İmtihanı'ndan daha fazla izlenir, orası kesin gibi. Ama bence Ustura Kemal başka günde olsa daha fazla izlenirdi. İlk bölümüyle Totalde ve A/B'de ilk 5'e girer ama sonradan düşüş yaşar bence :)

Kanal D bence Çarşamba'yı kaybetmedi. Çarşamba'nın iyi oranlarla ikinci kanalı durumunda. Bir Çocuk Sevdim eğer Çarşamba başlasaydı hiç tutunamazdı. Orada doğru yaptı Kanal D ama Bir Çocuk Sevdim beklenildiği gibi çıkmadı ve hızla düşmeye başladı.

Pazartesi daha iyi olur kısmı dizi için geçerli. Yoksa Show açısından bakılırsak doğru karar ama diziyi ateşe atıyorlar resmen. Zaten dizi tanıtımlarıyla hiç umut vermiyor. En kötü 3. olur demişsin ama bence ilk 10'a girmesi başarı, ilk 5'e girmesi büyük sürpriz olur...

sana göre öyle oktay kaynarca bu tür rollerin adamıdır göreceksiniz reytinglerini

Kuzey Güney İlk başta Çarşamba değilde başka bir gün yayınlansaydı çok daha yüksek reytingler alacaktı. Kanal D çarşamba'yı kaybetmedi ama Kuzey Güney'den de beklediğini alamadı. Kanal D'nin beklentisi Muhteşem'le başa baş gitmesiydi. Hatta ilk başta geçeceğini düşünüyorlardı. Sonra mecburen ikinciliğe razı oldular...

İkinci kısımda haklısın dizi için Pazartesi daha iyi ama kanal dizinin geleceğini düşünmüyor, günü kurtarmaya bakıyor... Pazartesi günki liderliğini sekteye uğratmak istemiyor...

T.U.İ. bile ilk 5'de başladı , Onunda ilk 10'a girmesi büyük başarı diyorduk... Bu dizi de ilk bölümüyle rahat ilk 5'de olur. İlk bölümü gördükten sonra da dizinin bu sıraları koruyup koruyamayacağı belli olur...