'Türk'ün Uzayla İmtihanı' Yayından Kaldırıldı!

gereksiz bir diziydi fazla uzatmadan bitirmeleri iyi olmuş..

Survivor çarşamba günü olur herhalde. Hayırlı olsun Muhteşem Yüzyıl sert düşecek.:D

Son düzenleme:
Gördüm simdi. Ilginç, yazin devam eder diye tahmin etmistim. Tayfun büyük emek vermisti halbuki..

tayfunun tutan dizisi yok. son 3 projesi battı. adama hala dizi yaptiriyorlar. suç tayfun değil yapimcilarda
bu arada tayfun my yi geçeceğiz mi dedimisti yoksa :))))))

tayfunun tutan dizisi yok. son 3 projesi battı. adama hala dizi yaptiriyorlar. suç tayfun değil yapimcilarda
bu arada tayfun my yi geçeceğiz mi dedimisti yoksa :))))))

Reyting rekorlar kirarak Muhtesem Yüzyil'i geçecegiz demisti espri amaçli..

kaç bölüm yayınlandı Özge Ulusoy bölüm başı 15 bin TL'den en kârlı çıkan o heralde bu işten :D

Eyvahlar olsun carsambaya Acun gelecek. Ne zaman Show Tc'yi acsam Acun. Rtuk bence boyle seyleri yasaklamali. Gunluk dizice programlar disinda kalan diger dizi ve programlar haftada 1 kez yayinlanmali. Aurvivor yuzunden emek verilerek cekilen diziler bitiyor. Bu kadar da paragozluk olmaz

tipik bir tayfun güneyer dizisiydi. bence tayfun güneyer bu tip dizi yapmaktan vazgeçmeli; adanalı , türk malı , Nuri , dedektif memoli ve türk'ün uzayla imtihanı allah aşkına bunlar nasıl dizi hi. Kalite yok IQ yerlerde.

kötü bir dizi değildi aslında hatta şu an şoktayım çnkü dizinin ratingleri kötüde değildi ama çok iyide değildi.. normaldi...yani bnde ozan admin gbi yaz sonundas biter diye umuyordum.. ama gerçekten bu kadar erken tahmin etmiyordum.. hayırlısı olsun..

kötü bir dizi değildi aslında hatta şu an şoktayım çnkü dizinin ratingleri kötüde değildi ama çok iyide değildi.. normaldi...yani bnde ozan admin gbi yaz sonundas biter diye umuyordum.. ama gerçekten bu kadar erken tahmin etmiyordum.. hayırlısı olsun..

dizinin reytingleri cok kötü oldugundan değil dandik oldugundan yayından kaldırıldı gerçi muck ta yayından kalktığında bundan kötü reytingi yoktu

SHOW BEKLEDİĞİ REYTİNGLERİ ELDE EDEMEYİNCE büyük bir ihtimal çarşambaya da survivor sarkacaktır.