- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Bizde torpil yok, ortam böyleBen 10-15 tane önersem olur mu?@Tolstoyevski
Bizde torpil yok, ortam böyleBen 10-15 tane önersem olur mu?@Tolstoyevski
Kendi kızını Akrep ile öldüren Perihan Emgen olmazsa olmaz. 🦂3 karakter sınırını 5 karakter olarak güncelledik şimdilik, 2 karakter daha önerebilirsiniz yani isterseniz
@Emre Ozansoy @bazinga @Maskeli Fedai @pompy @EmreCan @Aserat @slhttnmtl @Dosi @Forumdash
2020-2021 dizileri olmayacakKendi kızını Akrep ile öldüren Perihan Emgen olmazsa olmaz. 🦂
Ekli dosyayı görüntüle 110196
@slhttnmtl
Kendi kızını Akrep ile öldüren Perihan Emgen olmazsa olmaz. 🦂
Ekli dosyayı görüntüle 110196
@slhttnmtl
Bu arada 4 ve 5. isimlerim Aysel (Kayıp Şehir) & Lütfiye Çıtır (Bir Demet Tiyatro)2020 ve sonrasından dizi karakterleri zaten erken elenirdi daha az kişi bildiği için, 2020 dizi karakterlerine dair ayrı bir etkinlik yapılacak ileride @Aserat tarafından bildiğim kadarıyla @slhttnmtl 1 oy da şimdiden benden Akrep hanıma gelecek sözüm olsun ama bu etkinlikte 2020 ve öncesi bir isim öner en iyisi
@Emre Ozansoy Sadakatsiz dizisinin karakteri de 2020 etkinliğinde yer alacak, sen de başka bir karakter aklına geldiğinde söyleyiver 2020 öncesinden
Takoz İrfan (Suskunlar)Sınır 5'e çıktı, 2 karakter daha önerebilirsin yani
2021 dahil değil diye biliyordum sadece ama Ferda kısmı cezbetti her neyse, 2020'de işi daha kolay zaten2020 ve sonrasından dizi karakterleri zaten erken elenirdi daha az kişi bildiği için, 2020 dizi karakterlerine dair ayrı bir etkinlik yapılacak ileride @Aserat tarafından bildiğim kadarıyla @slhttnmtl 1 oy da şimdiden benden Akrep hanıma gelecek sözüm olsun ama bu etkinlikte 2020 ve öncesi bir isim öner en iyisi
@Emre Ozansoy Sadakatsiz dizisinin karakteri de 2020 etkinliğinde yer alacak, sen de başka bir karakter aklına geldiğinde söyleyiver 2020 öncesinden
4 karakter mi oha.2021 dahil değil diye biliyordum sadece ama Ferda kısmı cezbetti her neyse, 2020'de işi daha kolay zaten
Tülay (Bizim Hikaye)
Barış Aktan (Bizim Hikaye) demiştim zaten artık diğerini düşüneyim bir.Bu arada aynı diziden 4 karakter yazdık ama gönlüm Fikri'den yana.
Hayır o kadarı da mümkün değil, bir diziden 5 karakter yer alabilir ama 100'ü aşarsak eğer ve talep çoksa zaten eklemeler yapacağız4 karakter mi oha.Bence her dizi için en fazla 1 veya 2 karakter yazılmalı ki daha çok diziye yer kalsın bunu da düşünebilirsiniz.@Dosi @Tolstoyevski
Poyraz burada da yazılmış o zaman kendi listemdeki kontenjanı soo'ya devredip İhsan Yıldırım (Tatlı Hayat) diyorum.Burhan Altıntop (Avrupa Yakası)
Zeynep Yıldırım (1 Erkek 1 Kadın)
Feriştah Yenge (Bir Demet Tiyatro)
Saldıray Abi (Bir Demet Tiyatro)
Poyraz Karayel (Poyraz Karayel)
5 çok fazla en azından 3'e düşürülmeli. En efsane dizilerde bile bu sınır olmalı yoksa iş birkaç dizi arasında dönüp durur.Hayır o kadarı da mümkün değil, bir diziden 5 karakter yer alabilir ama 100'ü aşarsak eğer ve talep çoksa zaten eklemeler yapacağız
Bana verilen hakkı kullanmış oluyorum, bazı efsane dizilerden de farklı kişiler yazmış olsa da bu rakamlar çıkacak, saydıklarım arasında ayırma durumu yapamadığım için 4 tane birden yazdım.4 karakter mi oha.Bence her dizi için en fazla 1 veya 2 karakter yazılmalı ki daha çok diziye yer kalsın bunu da düşünebilirsiniz.@Dosi @Tolstoyevski
Seninkini sona aldım tamamdır@Tolstoyevski ben zaten başlığın başını edit etmiştim. Sende sonuna eklemişsin. Birini çıkar
Hayal gücünü kullan @Dosi@Tolstoyevski ben zaten başlığın başını edit etmiştim. Sende sonuna eklemişsin. Birini çıkar
Bazinga'nınkini yanlışlıkla iki kere yapmışım, düzelteceğim şimdi bildiri adına teşekkür ediyorum2 Feridun, 2 de Pembe olmuş@Tolstoyevski
Birden bu kadar aday gelince karışması çok normal, yakalarsam bir daha haber veririmBazinga'nınkini yanlışlıkla iki kere yapmışım, düzelteceğim şimdi bildiri adına teşekkür ediyorum
Benim aklımda iki kişi daha varBazinga'nınkini yanlışlıkla iki kere yapmışım, düzelteceğim şimdi bildiri adına teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?