Aynen o sahneden bir ara çıkamıyordum bir be bildiğin bir sahne varsa bulamadım Ender'in Şahikka dediği sahne güzel olur onun bağımlısıyım
Ender'in Şa-hi-ka deyişini ben de seviyorum.
Bu sahneyi ben de en az 25 - 30 kere izlemişimdir.
Aynen o sahneden bir ara çıkamıyordum bir be bildiğin bir sahne varsa bulamadım Ender'in Şahikka dediği sahne güzel olur onun bağımlısıyım
Aynen bir de şey varEnder'in Şa-hi-ka deyişini ben de seviyorum.Çok güzel diyor.
Bu sahneyi ben de en az 25 - 30 kere izlemişimdir.
Aynen bir de şey var
buradaki laf sokmalar ha-ri-ka
Aynen Şahika rolünü güzel yapıyor da Nesrin Tülay'ken muhteşemdiYıldız ile Şahika bu sahne de çok iyiydi.Aslında Şahika'yı da seviyorum ama çok kötü ya.
Aynen Şahika rolünü güzel yapıyor da Nesrin Tülay'ken muhteşemdi
Evet orada da çok iyiydi rolünü mükemmel yapıyorNesrin'de oynadığı her rolün hakkını veriyordu.Küçük Ağa'da Bizim Hikaye'de de çok iyiydi.
Evet orada da çok iyiydi rolünü mükemmel yapıyor
Evet hem bölüm hem sahneYasak Elma başlasa da tekrardan izlesek bol bol.
Aşk Ağlatır konusunda yalnız değilmişim.@mrt-06
Beddua etmek güzel bir şey değil, rica etsem çekebilir misiniz.Yok yok zaten bir ben değil milyonlsr da var arkanda
Beddua etmek güzel bir şey değil, rica etsem çekebilir misiniz.
@xBUGRAx sen söyle bari imanın güçlüdür senin. Beddua edilmemeli, geri çekmelisin!!!!Beddua etmek kötü bir şey, ama insanların evlerine ekmek götürdüğü işi bitirmekte kötü bir şey.
Döner dolaşır seni bulurmuş beddua.. Etmeyin mümin kardeşlerim.@xBUGRAx sen söyle bari imanın güçlüdür senin. Beddua edilmemeli, geri çekmelisin!!!!
Döner dolaşır seni bulurmuş beddua.. Etmeyin mümin kardeşlerim.@Emre Ozansoy
"Buğra ile Huzura Doğru"Her Perşembe gecesi forumda program yapmak şart oldu.@mrt-06
Çünkü reytingi dert etmiyor.TRT'yi tatmin edecek oranlar alır.
Tövbe de tövbeBaşımıza ikinci bir Kalk Gidelim kesilebilir.
Düriye'nin Güğümleri 48Aynen ben hayatımda hiçbir Ege dizisinin 100 bölümü geçtigini görmemiştim en iyi Dürüye'nin Güğümleri ile Güzel Köylü vardı biri 40 biri 50 küsur bölüm sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?